求翻译!!!

Acreativeandimaginativechildisagreatburdentotheordinaryparents,andthisiswhyarepressiv... A creative andimaginative child is a great burden to the ordinary parents, and this is why arepressive society produces so few of them; the weaker spirits are crushed, andthe hardier ones often overreact in a way that turns them into delinquents, oractual criminals if they happen to live in a squalid environment. 展开
森女的眼泪
A creative and imaginative child is a great burden to the ordinary parents, and this is why a repressive society produces so few of them; the weaker spirits are crushed, and the hardier ones often overreact in a way that turns them into delinquents, or actual criminals if they happen to live in a squalid environment.
一个杰出而且有想象力的孩子对普通的父母来说是一个巨大的负担,这就是为什么在一个压制性的社会那样的孩子会很少,软弱的精神被粉碎,而勇敢的人经常反应过度强烈而成为违法的人,或者如果他们碰巧生活在一个肮脏的环境,就会成了真正的罪犯。
终级真理
富有创造力和想象力的儿童对普通父母来说负担较重,这也是为什么现代社会几乎违法孕育他们,他们灵魂越受到压抑,当他们碰巧处于恶劣的环境时,他们越会以激烈的方式走向犯罪。
黑犬女爱
是不是 andimaginative=and imaginative

arepressive=a repressive

oractual=or actual
追问
是的啊
追答
一个极具创造力和想象力的儿童对普通父母来说,是一个很大的负担。这就是为什么一个专制社会生产如此少的这种儿童;较弱的精神被压碎,和胆大的人经常在反应过度,在这种方式下,使它们变成罪犯,或实际罪犯如果他们碰巧在肮脏的环境中生活。
雪花飞舞812
一个创造性的andimaginative孩子是一个很大的负担的普通父母,这就是为什么arepressive社会生产这么少的;较弱的精神被压碎,和胆大的人经常在反应过度使它们变成罪犯,oractual罪犯如果他们碰巧生活在一个肮脏的环境。