帮帮我翻译一段话,谢谢!!!急急急急急用

TheSnowdoniaCenterTheSnowdoniaCenterforyoungmountainclimbershasamountain1068.Thebegin... The Snowdonia Center
The Snowdonia Center for young mountain climbers has a mountain 1068.The beginners’ costs are £57 for a week, including food and rooms. Equipment is included except walking shoes, which can be hired at a low cost.
You must be in good health and prepared to go through a period of body exercises. This could be the beginning of a lifetime of lifetime of mountain climbing adventure.
百度网友e8270f1ae
斯诺登尼亚中心
斯诺登尼亚中心为青少年登山者提供一次攀登海拔1068米的好机会, 初学者每周只需57英镑,其中包括食.宿 和登山用具( 散步鞋除外,如需要,可低价租用).
有意者, 不仅需要一个好的身体,还需通过一段时间的身体锻炼.这可能是开展终身登山冒险事业的开始.
TiTiweb3社交
斯诺登尼亚中心
斯诺登尼亚中心,为青少年登山有一个山区1068.the初学者费用是£ 57一个星期,包括食品和客房。设备包括除散步鞋,能进能在一,成本低。
您必须在良好的健康,并准备去通过一段时间的身体练习。这可能是开始了一生的寿命登山探险。