几句中文翻译英语*(谢绝翻译机)

您可能知道,当正在开发的MF1的面板和边框之间施加ESD时,液晶屏幕颜色发生了变化。对采用同一面板的WN1进行再试验时,又发生了类似的问题。在当时WN1的FVT与SIT测... 您可能知道,当正在开发的MF 1的面板和边框之间施加ESD时,液晶屏幕颜色发生了变化。对采用同一面板的WN 1进行再试验时,又发生了类似的问题。

在当时WN 1的FVT与SIT测试报告中都没有发生问题,是否是测试的评价方法不同。

因此,我想确认一下评估方法。
ODM是否对LCD面板和挡板之间的可放电点进行了25次测试。
是否正确?
湖南写邦科技有限公司
致力于为用户创建一个智能的知识空间,辅助人脑快捷、高效地完成:海量数据记忆存储、有效数据提取分析等客观性工作。目前实施的项目PaperTime论文检测
You may know that the LCD screen color changes when ESD is applied between the panel and frame of the MF 1 being developed. When using the same panel of the WN 1 to re-test, similar problems have occurred.

It has occurred at the time the problem is not with the SIT FVT test reports WN 1, whether the different assessment methods and tests.

Therefore, I would like to confirm the assessment method.
Whether the ODM has 25 tests on the discharge point between the LCD panel and the bezel.
is it right or not?