good for you什么意思?

梧桐灰原

good for you

英 [ɡʊd fɔ:juː]

美 [ɡʊd fɔr ju]

对你有好处;对你有益;利于你

网络释义

有益类

双语例句

  • Drive like buggery if you know what's good for you.

    你要是知道什么对你有好处,就开他妈的车吧。

    牛津词典

  • I've got some good news for you.

    我有一些好消息要告诉你。

    牛津词典

  • This is a good opportunity for you to display your capabilities.

    这是你大显身手的好机会。

    权威词典

  • He’s a good person to turn to for help if you’re ever in a tough situation.

    他人好,你有什么犯难的事可以找他。

    权威词典

  • It is good for your health if you combine/balance coarse grain with fine grain foods in your diet.

    粗粮和细粮搭着吃有利于健康。

    权威词典

  • I have come with good news for you.

    我来给你报个喜。

    权威词典

  • He must have good reasons for doing so. You can’t just dismiss it with a wave of the hand.

    他这样做总有他的道理,你不能一笔抹杀。

    权威词典

  • Saturday is good for me, I hope that it is good for you.

    星期六对我有好处,我希望它对你有好处。

    simple example

  • Evidence is mounting that some kinds of chocolate are actually good for you.

    越来越多的证据表明有些种类的巧克力实际上是对你有好处。

行走云南的阿毛

good for you两种意思:对你有好处的;真为你高兴(含祝贺的意思)。
一、“对你有好处的”解时,是连接句子里的。如:
The healthful air at the seaside is good for you.
海边有益于健康的空气对你有好处。
二、“真为你高兴”解时,是单独成一句。如:
Good for you,you finally passed your test.
你通过了考试,真为你高兴。(恭喜你,通过了考试。)
愿赛下

good for you的中文意思是:对你有好处;对你有益;利于你

重点词汇:

  • good for you

1.读音:英 [ɡʊd fɔ:juː]  美 [ɡʊd fɔr ju]

2.释义:对你有好处;对你有益;利于你

短语:

  • I'LL BE GOOD FOR YOU 我会对你好

  • Was it good for you 是非对错

  • It's good for you to 这是对你有好处 ; 这是对你有益

例句:

  • Too much sun isn't good for you

     晒太阳太多对你并没有好处。

  • Which vitamin supplements are good for you

     哪种维生素补品对你有好处?

英泰含片

good for you什么意思?
两种意思:对你有好处的;真为你高兴(含祝贺的意思)。
小果优秀

最佳答案:good for you意思是:真是了不起,为你好,对你太好,真有你的。详细解释:1、good 英 [gʊd] 美 [ɡʊd]adj.好的,优秀的,有益的,...