英语好的进来帮我忙!~~~

帮我翻译下!~~~全部!~~MaicoPolowasborninVenicein1254.HewasthemostfamouswesternertovisitAsiadu... 帮我翻译下!~~~全部!~~Maico Polo was born in Venice in 1254.He was the most famous westerner to visit Asia during the Middle Ages.He wrote a book about his travels.In his book he wrote about all the things he saw and heard.Many people read the book,but few of them believed what Marco Polo said.He spoke of strange people and places that noboby knew about at that time.
As a young man,Marco Polp decided to travel with his father.It took them more than three years to travel to China.He became the Chinese emperor"s friend.He learned Chinese when he travelled around and talked to Chinese official.After nearly 17 years in the east,Marco and hies father decided to return home.When they finally arrived in Venice,their family and friends were surprised to see them again.They had been away for almost 25 years and everybody thought they must have been dead.
匿名用户
Maico 马球在 1254 年在威尼斯出生。他是在中世纪期间叁观亚洲的最出名的西方人。他写了关于他的旅行的一本书。在他的书中,他写有关他看见而且听到的所有的事物了。许多人看书,但是很少的他们相信什么 Marco 马球说。他谈到奇怪人和地方 noboby 大约那时知道。
身为一个年轻的男人, Marco Polp 决定和他的父亲旅行。他们花长达三年到中国。他变成了中国皇帝"s 朋友。当他周游并且中国官员说话的时候,他学习了华语。在东部中的将近 17 年之后,Marco 而且急忙父亲决定返回家。当他们最后抵达威尼斯的时候,他们的家庭和朋友感到惊讶再见他们。他们出去几乎 25 年,而且每个人都认为他们以前一定是死的。 这个绝对对
匿名用户
以下仅供参考:~~~马可·波罗于1254年出生于威尼斯。他是中世纪访问亚洲的最出名的西方人。他写了一本关于自己旅行的书,书中写的都是他的所见所闻。很多人都读过这本书,但几乎无人相信马可·波罗的说法。他叙述了当时无人知道的陌生人群和地方。年轻的时候,马可·波罗决定和他的父亲一块旅行。他们花了三年多才到了中国。他成了中国帝王的朋友,他周游并和中国官员对话时学会了汉语。在东方停留了将近17年后,马可·波罗和他的父亲决定回到自己的故乡。他们最终回到威尼斯时,他们的家人和朋友看到他们都感到意外。他们离家大概25年了,人们都以为他们早已死了
匿名用户
马可 波罗1254年出生于威尼斯。他是中世纪旅行到亚洲的西方人中最出名的一位。