高二英语下学期期末综合能力评估试题答案(英语周报)?

急求!... 急求! 展开
匿名用户
听力部分: 1-5 BBAAC 6-10 BCCAA 11-15 BCABA 16-20 TFTTF
笔试部分:1.dollar 2.before 3.minute 4.phone 5.exercise
6.play 7.learn 8.better 9.yourself/yourelves 10.lying
11-15 CABDD 16-20 ADBCB 21-25 DABCD 26-30 CAEDF
31.for breakfast 32.What did,do 33.Is,going to
34.How long does 35.is going to have
36-40 BADCB 41-45 DCACD
46-50 FFTTF
51.Her daughter./Mary.52.Mary's mother and father./Mr.Green and Mrs.Green.
53.Some fruit.
54.At 5:30 in the afternoon.
55.Five
匿名用户
这是人教版的