我喝水英文怎么说

Likea44

你好,很高兴为你解答:
I drink water
例句
1.
不用我喝水就行谢谢

No, I'm good with water, thanks.
2.
我喝水就成谢了

I'll have a water. Please.
3.
再来点酒吗.-不了.我喝水就好.谢谢-好的

More wine?-No, I'm good with water, thanks.-Right.
岩尘沫9611
我喝水
英文:I drink water。

英文:shout loudly;drink; drink alcoholic liquor;
"Steve, what do you want?" — "Coke, Pepsi, it doesn't matter."
“史蒂夫,你要喝点什么?”——“可口可乐,百事,随便啦。”