求一首英文歌,女声,歌词什么的不记得了,旋律很好听,前奏貌似有点长,很喜欢,谢谢,是就给分。 100

从头到尾的好听,女生,旋律特别好听。前奏有点点长。... 从头到尾的好听,女生,旋律特别好听。
前奏有点点长。
sh911120
every time 布兰妮
there were roses ---Cara Dillon
The show----Lenka
Sunshine girl
Sometimes----布兰妮
Calendar girl---The stars
Brought up that way---Talor swift
The day you went away---M2M
New soul---Yael Na
I could be the one
Dying in the sun
Eyes on fire
Everything I do
You can trust in me
moonlight shadow
希望您能够喜欢。
晰晰而乐
Almost lover

Amazing grace
Edward had you ever thought that the end of the world would
Truly madly deeply

the wreckage
Thank You 是Dido的
Girl singsing in the wreckage
天蝎座神
30 Minutes - t.A.T.u.
这个比较不错,应该符合楼主的需求
梅si薛
你这样也太笼统了吧 至少给个链接啊
alima巨蟹
你这个范围不是一般的广啊···· 试一试 You raise me up 超级好听的~ 希望你喜欢
妲柒
someone like you 阿黛尔
22 泰勒