头文字D动漫有哪些经典的歌

匿名用户
Disk1

01 around the world [move]
02 Rage your dream [move]
03 ROCK IT DOWN [move]
04 over drive [move]
05 See you my best love [move]
06 奇迹の蔷薇 [Galla]
07 BREAK IN 2 THE NITE [move]
08 Wanna fly to be wild [move]
09 past days ~追忆 [move]
10. Bust The Future Wall [move]
11 take me higher [move]
12 キミがいる [galla]
13 Blazin Beat [move]
14 LOVE INJECTION [DUSTY]

Disk2

01 Get it All Right [Chilu]
02 Don't need You [Chilu]
03 苍い风の中で [ 根谷美智子 ]
04 impact BLUE [ 根谷美智子?かかずゆみ ]
05 Feel Like a Queen [Chilu]
06 NEXT [ 根谷美智子?かかずゆみ ]
07 Gamble Rumble [move]
08 strike on [move]
09 Jirenma [Every Little Thing]
10 THE RACE IS OVER
11 DOGFIGHT [move]
12 Blast My Desire [move]
13 Noizy Tribe [move]
14 Nobody Reason~ノアの方舟[move]
15 ON My Wings [MANUE]

Disk3

01 MIKADO [DAVE ME LOUD]
02 REMEMBER ME [ LESLIE PARRISH ]
03 GRAND PRIX [MEGA NRG MAN]
04 NO ONE SLEEP IN TOKYO [EDO BOYS]
05 STATION TO STATION [DERRECKSIMONS]
06 RUNNING IN THE 90s [MAX COVERI]
07 NIGHT OF FIRE [NIKO]
08 BEAT OF THE RISING SUN
[DAVE RODGERS]
09 SPACE BOY [DAVE RODGERS]
10 DONT STOP THE MUSIC [LOU GRANT]
魔音工坊
匿名用户
动漫`:沙滩恋曲
电影:漂移.一路向北