请大家帮忙翻译一下下面的这篇初二英文短文

Dreamsmaybemoreimportantthansleep.Weallneedtodream,"somescientistssay.Dreamstakeupabo... Dreams may be more important than sleep.We all need to dream,"some scientists say.
Dreams take up about one quarter of our sleeping time.People have several dreams each night.Dreams are like short films.They are usually in color.Some dreams are like old films.They come to us over and over again.That may be because the dreamer is worrying about something.Dreaming may be a way of trying to find an answer.
Some people get new ideas about their work from dreams.They may havebeen thinking about their work all day.These thoughts can carry over into dreams.
Sometimes we wake up with a good feeling from a dream. But often we can't remerber the dream.Dreams can disappear quickly from memory.
Too much dreaming can be harmful.The more we sleep,the longer we dream.Themind works hard when we dream.That is why we may have a long sleep and still wake up tired
关注厦门人
“梦可能比睡眠更重要。我们都需要做梦“,一些科学家说。
  梦大约占了我们的睡眠时间的四分之一。人每个晚上都会做几个梦。梦就像短片。他们通常都是彩色的。有些梦想是像老电影。我们一遍又一遍的做梦。这可能是因为做梦的人是担心着什么。梦可能是试图找到答案的一个方法。
  一些人从梦中得到关于工作的新的想法。他们可能已经在整天的工作中一直想着一些事。这些想法会被带入梦乡。
  有时我们做完梦醒来的时候感觉很好。但通常我们记不住梦。梦能很快就会从记忆中消失。   做太多的梦可以是有害的。我们越睡越长,我们的梦就越多。做梦时大脑在拼命工作。这就是为什么我们可以有一个长的睡眠,但是醒来时却还是很累
艾露1024
梦可能比睡觉还重要,我们都需要去做梦,一些科学家说
做梦可能占据我们睡眠时间的四分之一,人一晚上可能做好几个梦.梦就像微电影,他们是有颜色的.一些梦像老电影一样,他们一次一次的拜访我们,可能是因为做梦的人在担心什么.做梦可能是一种找到答案的方法.一些人从他们的梦中找到工作上的好主意.他们可能整天想着工作. 这些想法可能在梦中实现.有时我们从梦中醒来时感觉很好,但是通常我们都不记得梦的内容.梦会从记忆中迅速消失.太多的梦是有害的,我们睡得越多,做梦的时间越长,这是为什么我们睡了一大觉但醒来后i还是会累的原因
追问
您的回答最早,就采纳您的吧,这么久才采纳真的很抱歉
追答
没事
辛狗狗shy
做梦比睡觉更重要。我们都需要做梦,”一些科学家说。

梦的约四分之一的睡眠时间。人们每晚都会做几个梦。梦像短片一样。它们通常是彩色的。有些梦想是像老电影。我们一遍又一遍。这可能是因为一些令人担忧的梦想家。梦想可能的方式尝试为了找到答案。

有些人获得新的想法,他们的工作从梦想。他们可能一直在思考他们的工作了一整天。这些想法会进入梦境。

有时候我们从梦中醒来后感觉很好。但是我们经常不记得的梦。梦可以很快从记忆中消失。

太多的梦想是有害的。我们越睡越长,我们的梦想。这些努力我们的梦想。这就是为什么我们可以有很长的睡眠和醒来仍然感到很累
百度网友6bb5b63
翻译对学习英语的人来说是最没有效果的。
追问
好吧