帮忙翻译一下这些英语句子

Thenhegoesout,andMrsBrowncutsabigpieceandeatsthat.It'sverydelicious.Inafewminutesshee... Then he goes out, and Mrs Brown cuts a big piece and eats that. It's very delicious.In a few minutes she eats up the cake.
She makes another cake very quickly,eats half of it,and leaves the other half on the table.Her husband comes back,sees the half on the table and is very happy.
When Mr Brown comes back and finds Mrs Brown has eaten the cake,he will be angry, so she makes another cake
麻烦各位了,但奖励将增加!
Lwy心
然后他出去,和布朗太太切了一大块吃。这是非常美味的。几分钟后,她吃了蛋糕。她做了一个蛋糕很快,吃了一半,把另一半放在桌子上。她的丈夫回来了,看到一半放在桌子上,很开心。
梁晓楠abc
然后他出去,和布朗太太切了一大块吃。这是非常美味的。几分钟后,她吃了蛋糕。 她做了一个蛋糕很快,吃了一半,把另一半放在桌子上。她的丈夫回来了,看到一半放在桌子上,很开心。
小求安慰
然后他出去了,布朗斯女士切了一块蛋糕并吃了它。它非常美味。在几分钟之内,她吃完了蛋糕。
她很快做出另一块蛋糕,吃了一半,将另一半留在桌子上。她的丈夫回来,看见那半块蛋糕十分开心。