翻译一下,在线等,快快快快快快快,quick

我家的一张照片___________2.做家庭作业______________3.livingroom____4.listentotheradio____________... 我家的一张照片___________ 2.做家庭作业______________ 3.living room____
4.listen to the radio____________ 5.talk show____________ 6.study for a test____
7.play soccer____________ 8.in a river 9.in a pool 10.在超市_____
11.他正在游泳_______
百度网友f191e66
  1. a photo/ picture of my family

  2. do one's homework

  3. living room 客厅,起居室

  4. listen to the radio 听收音机

  5. talk show 脱口秀

  6. study for a test 为考试学习

  7. play soccer 踢足球

  8. in a river 在河里

  9. in a pool 在池塘

  10. in a supermarket

  11. He is swimming

祝你学习进步,更上一层楼! (*^__^*)
不明白的再问哟,请及时采纳,多谢!

上海辞书出版社
OK156915
你好:为你提供精确解答:

a photo/ picture of my family
do one's homework
living room 客厅,起居室
listen to the radio 听收音机
talk show 脱口秀
study for a test 为考试学习
play soccer 踢足球
in a river 在河里
in a pool 在池塘
in a supermarket
He is swimming

您好,很高兴为您解答,【OK156915】为您答疑解惑
如果本题有什么不明白可以追问,如果满意记得采纳
如果有其他问题请采纳本题后另发点击向我求助,答题不易,请谅解,谢谢。
祝学习进步
临听旋律
A photo of my family
Do homework
客厅
听收音机
脱口秀

为考试而学习

踢足球
在河里
在池塘里
In the supermarket
He is swimming.
帐号已注销
a piece of picture in my home
do homework
卧室
听录音机
脱口秀
备考
踢足球
在河里
在游泳池里
in the supermarket
He is wimming