求人工翻译..谢谢

ThesurprisepartyisverypopularinAmerica.MostoftheAmericansthinkitisveryexcitingtohaves... The surprise party is very popular in America. Most of the Americans think it is very exciting to have surprise parties for their friends or family members. It is quite possible to plan a surprise party when one’s birthday is coming. Do you want to know what a surprise party is like? Look at the following example. It’s Saturday night. Bob’s wife asks him to go to the kitchen and bring her a glass of milk. Bob walks to the kitchen and opens the door. Suddenly, he hears a strange sound and then sees a bear standing in front of him!
Bob is very scared and falls backwards. Just then the bear takes off his costume. It’s Bob’s friend Charles! There are also some other people behind him. All of them say to Bob, “Surprise!” Bob is puzzled, and he does not know what it is until his friends say “Happy birthday!” to him.
In fact, there are many kinds of surprise parties. A successful surprise party always makes people fell surprised, excited and unforgettable.
Eva16
惊喜派对风靡美国,大多数美国人认为为自己的朋友或家人准备一个惊喜派对是一件激动人心的事。当某人的生日即将来临的时候为其准备一个惊喜派对是再可能不过了。那你想知道一个惊喜派对是怎样的吗?请看下面这个例子。
这是一个星期六的晚上,鲍比的妻子让他到厨房帮忙拿杯牛奶过来。当他走到厨房门口打开门的时候,突然,他听到了奇怪的声音接着看到一只熊站在他面前!
鲍比吓得后退了几步,这时那只“熊”脱去了衣服,竟然是鲍比的朋友查理斯!在他背后还有很多人站着,他们一起向鲍比说着:“惊喜哦。” 鲍比很迷惑,直到朋友们向他道了生日快乐。
事实上,惊喜派对的总类有很多。一个成功的惊喜派对通常会让人们觉得惊讶、激动而且刻骨铭心。
Maria快乐
在美国整蛊聚会很流行。大多数美国人认为为他们的朋友或家人举办一场这样的聚会是非常激动人心的。通常是当某人生日快要到了举办这样聚会。你想知道什么是整蛊聚会吗?看看下面的例子。
星期六的晚上,鲍勃的妻子让他去厨房给她拿一罐牛奶。鲍勃来到厨房打开门。突然,他听到一阵奇怪的声音,接着他看到了一只熊站在他的面前!鲍勃害怕的向后倒下。就在这时熊脱下了它的外套。它是鲍勃的朋友查尔斯!在他身后还站着许多人。他们都对鲍勃说了句:“惊喜!”鲍勃有点困惑,直到他的朋友们对他说生日快乐他才明白怎么回事。
事实上,有很多种整蛊聚会。一场成功的整蛊聚会总是能让人感到激动和惊喜和难以忘怀的。
乡村奇妙故事会
这个惊喜派对在美国很受欢迎。大多数的美国人认为这是非常令人兴奋的有惊喜派对为他们的朋友或家庭成员。它很可能是计划一个惊喜派对当一个人的生日即将到来。你想知道一个惊喜派对吗?看看下面的例子。这是星期六的晚上。鲍勃的妻子要求他去厨房,把她的一杯牛奶。鲍勃走到厨房,打开了门。突然,他听到一个奇怪的声音,然后看到一只熊站在他的面前!鲍勃很害怕,滑落。就在这时,熊脱掉服装。这是鲍勃的朋友查尔斯!也有其他一些人在他身后。所有的人说,鲍勃,“惊喜!“鲍勃是困惑,他不知道那是什么,直到他的朋友说“生日快乐!””他。事实上,有许多种类的惊喜派对。一个成功的惊喜聚会总是让人感到有点意外,兴奋和难忘的。