英语高手们,帮我翻译一个句子行不?谢谢大家啦.

很高兴收到你的来信,不过有件事很好奇,你是主修英语还是法语啊?要想知道我的具体情况,我们在QQ上或是MSN上聊吧.好吗?... 很高兴收到你的来信,不过有件事很好奇,你是主修英语还是法语啊?
要想知道我的具体情况,我们在QQ上或是MSN上聊吧.好吗?
天空轻轻巧
Glad to receive your letter,but I am curious that your major is English or French? If you want to know the specific circumstances,let's chat on the QQ or MSN,OK?
百度网友7a7f75bd5
it's nice to hear from you, i'm eager to know what's your major,english or french? if you want to know me better, we can chat on the QQorMSN, shall we?
liumengzaici
glad to hear u. i'm so courise that are u majoring english or french? this is my MSN(输入你的地址),maybe sometime we can talk on the internet.