一首歌的歌词翻译

有一首老歌《abushelandapeak》,它的歌词什么意思?... 有一首老歌《a bushel and a peak》,它的歌词什么意思? 展开
匿名用户
我爱你,斗,和一撮!
  和一撮一蒲式耳,一个拥抱的脖子!
  一个拥抱的脖子,一桶和一堆
  一桶和一堆废话,我在我的睡眠。
  关于你的事。
  关于你的!
  我的心是leapin”!
  我有麻烦的非”!
  因为我爱你,斗,和一个啄食
  你说你漂亮的脖子,我做的!
  涂鸦,oodle,oodle。
  嘟嘟oodle oodle oo。
  我爱你,斗,和一个啄食
  一撮一蒲式耳,去拍我都见鬼!
  究竟如何打败我所有,我将永远会在农场
  曾经倾向于那个农场,我想让我的
  关于你的武器———
  关于你的!
  奶牛和鸡
  是要“狄更斯!
  因为我爱你,一撮一蒲式耳
  你说你漂亮的脖子,我所做的

  嘟嘟oodle oodle
  嘟嘟oodle oodle,哎呀!

  再见!
  他们重复“自由”作为他们退出 给分 谢谢采纳
廖超凡
翻译:
黑洞在C下发射50个音调
漂浮在太空中你会在我身边徘徊
你的大脑被压迫的力量挤压
我仍然会开车经过你的房子,
我还是搬到你的城里去
因为你杀了我,你这个傻瓜
傻瓜,服从我
我服从你的规定
我会溺死在你的池子里
有一个遥远的地方,一个山洞独自坐着
屋顶上有一只蝙蝠,地板上是一块石头
墙上挂着一幅画,我曾经是你画中的人
你的头发着火了,你的眼睛也着火了
你杀了我,你这个傻瓜
傻瓜,服从我
报名参加我的学校
请告诉我我很酷
在我的梳妆台上抽屉是一个小木箱
所有的铰链都不见了,锁上锈了。
如果你打开它,亲爱的,这就是你所能找到的
我们所有的思想、梦想和真理纠缠在一起,纠缠在一起
我一点也不苦
你看,我并不孤独
我想要的只是你的爱
我所给出的就是这个恳求
因为你杀了我你这个傻瓜
傻瓜,服从我
我想要的只是你的爱
匿名用户
我爱你,一蒲式耳一啄!
阿蒲式耳和啄,和周围的脖子拥抱!
一个在脖子上的拥抱,和一个桶和一个堆
一个桶和一个堆,我在我睡觉说的。
关于你。
关于你!
我的心是利平'!
我无法睡'!
因为我爱你,一蒲式耳一啄
你打赌我做你美丽的脖子!
涂鸦,oodle,oodle。
涂鸦oodle oodle 00。
我爱你,一蒲式耳一啄
阿蒲式耳和啄,去打败我所有见鬼!
我如何击败所有见鬼我永远也往往农场
自从该农场时,我往往想保持我的
关于你的臂膀 - -
关于你!
牛和鸡
被扔掉的狄更斯!
因为我爱你1蒲式耳一啄
你打赌我做你美丽的脖子 -

涂鸦oodle oodle
嘟嘟oodle oodle,00!

再见吧!
(他们重复的“涂鸦”,因为他们出口)
bbchengyayun
You Oughta Know 你该知道

I want you to know I'm happy for you
我想让你知道我为你高兴
I wish nothing but the best for you both
我只希望你们两个能够最棒
An older version of me
一个我的从前的版本
Is she perverted like me
她像我一样放荡吗
Would she go down on you in a theater
她在剧院里为你口交吗
Does she speak eloquently
她说话很雄辩吗
And would she have your baby
她有了你的孩子了吗
I'm sure she'd make a really excellent mother
我确信她能做一个非常出色的母亲

'Cause the love that you gave that we made
因为我们做过的那些你所给出的爱情
wasn't able to make it enough for you to be open wide, no
并不能彻底满足你的欲望 不
And every time you speak her name
每当你说出她的名字的时候
Does she know how you told me you'd hold me
她知道你告诉过我你会抱着我
Until you died, 'til you died
直到你死 直到你死
But you're still alive
但是你仍然活着

And I'm here to remind you
我在这里提醒你
Of the mess you left when you went away
当你走后留下的那些烂事
It's not fair to deny me
否认我很不公平
Of the cross I bear that you gave to me
十字架下我忍受着你给予我的
You, you, you oughta know
你 你 你该知道

You seem very well, things look peaceful
你看上去很棒 态度很友善
I'm not quite as well, I thought you should know
我没有这么棒 我想你应该知道
Did you forget about me Mr. Duplicity
你忘记我了吗 两面派先生
I hate to bug you in the middle of dinner
我不愿在用餐时难为你
It was a slap in the face how quickly I was replaced
这是脸上的一个巴掌 我快速地回了一个
And now you're thinking of me when you fuck her
你操他的时候在想着我

'Cause the joke that you laid in the bed that was me
因为你躺在床上的玩乐是我
And I'm not gonna fade as soon as you close your eyes
只要你闭上眼睛我就不会消失
And you know it
你知道这一点
And every time I scratch my nails down someone else's back
每次我用我的指甲挠别人的后背的时候
I hope you feel it...well can you feel it
我希望你能感受到 你能感受到吗
艾安妮8
歌曲名:I Choose You
歌手:Tears For Fears
专辑:Raoul And The Kings Of Spain

Ryan Leslie - I Choose You
You introduce me to life that I've never known
你给了我从来没有的生活
When I'm by your side that's when I feel at home
在你身边我有了在家的感觉
And my only intent is to make you smile, I promIse
我唯一的愿望就是让你微笑,我保证
So believe what I say when I say I'm real
一定要相信我说的话,当我说我是认真的
Cos there ain't no mistake In the way I feel
因为我感觉某些方面我做的确实不对
Baby open your heart and except this love I give you
宝贝 请你放开心扉,接受我的道歉和爱吧
Over the others
我会断绝和其他女孩来往
Over my pride
我会放下我的自尊
Over the fault I have in my life
我会改掉我生活中的坏毛病
I choose you, I choose you
我只要你 我只要你
I choose you, I choose you
我只要你 我只要你
Over the others
我会断绝和其他女孩来往
Over my pride
我会放下我的自尊
Cos you're the best thIng In my lIfe
因为你是我的最爱
I choose you, I choose you
我只要你,我只要你
I choose you, I choose you
我只要你,我只要你
Said I knew it was right so I took a chance
我知道这样做是对的,所以我决定冒险
Disregarded the challenge of circumstance
不惧任何困难险阻
Now you're too big a part of me to let you go, I promise
要让你离去是我现在最大的遗憾 我保证
So despite the way that I make mistakes
不管我做错什么
And despite the direction this love may take
不管我们的爱指引我们到何方
You can always be sure of me just have faith
请你一定要相信我
I got you this much is true
因为我是真的很爱你
Over the others
我会断绝和其他女孩来往
Over my pride
我会放下我的自尊
Over the fault I have in my lIfe
我会改掉我在生活中的坏毛病
I choose you, I choose you
我只要你,我只要你
I choose you, I choose you
我只要你,我只要你
Over the others
我会断绝和其他女孩来往
Over my pride
我会放下我的自尊
Cos you're the best thIng in my life
因为你是我的最爱
I choose you, I choose you
我只要你,我只要你
I choose you, I choose you
我只要你,我只要你