一小段英语短文翻译------高手帮忙111

Somepeoplewilldojustaboutanythingtosavemoney.AndIamoneofthem.Takemyfamily’slastvacati... Some people will do just about anything to save money. And I am one of them.Take my family’s last vacation. It was my six-year-old son’s winter break from school, and we were heading home from Fort Lauderdale after a weeklong trip. The flight was overbooked, and Delta, the airline, offered us $400 per person in credits to give up our seats and leave the next day. I had meeting in New York, So I had to get back. But that didn’t mean my husband and my son couldn’t stay. I took my nine-month-old and took off for home.
请标准翻译,谢谢
永不止步Vince
有些人为了省钱会做任何事。我就是其中一个。我的家人上一个假期为例。那是我六岁的儿子学校放寒假,在为期一周的劳德代尔堡游玩之后我们准备回家。然而航班票超售,三角洲航空公司愿意提供每人400美元额度让我们放弃我们的座位,然后第二天再出发。我在纽约有会议,所以我不得不回去。但这并不代表我的丈夫和我的儿子不能留下来。我留下了九个月大的婴儿,坐飞机回家了。
靓为过G
某些人会用一切手段来省钱,我就是这样的人,以我家的上次假期为例。那时我6岁的儿子刚放寒假,已经经过一周旅途的我们要从Fort Lauderdale回家。班机订位已超员,为此Delta航班公司给我们每人提供400美元信用额度放弃位置并在第二天再离开。我在纽约有会,必须得回去,但这并不意味着我丈夫和孩子不能留下来。
cqvlfyh
有些人竭尽所能去省钱,我就是其中一个,那我上次全家度假来说。 那次是我6岁儿子寒假,我们从罗德岱堡旅行了一周后准备回家。飞机定满了,三角洲,就是那个航空公司,给我们说如果我们放弃当天的票,第二天再走的话就给我们每人加400美元的充值。 但是我明天纽约有会,所以必须要回去。但是这不意味着我老公和儿子不能留下来。于是带上9个月的(孩子?)就回家去了
orTHE5
这是2013 高考全国一卷的阅读理解?