高分求2013年全国高考新课标卷英语作文,范文除外,急!!

2013年全国高考新课标卷I书面表达:假定你是李华。请你给笔友Peter写封信,告诉他你叔叔李明将去他所在城市开会,带去他想要的那幅中国画,同时询问他是否可以接机。信中还... 2013年全国高考新课标卷I书面表达:
假定你是李华。请你给笔友Peter写封信,告诉他你叔叔李明将去他所在城市开会,带去他想要的那幅中国画,同时询问他是否可以接机。信中还需说明:
李明:高个子,戴眼镜
航班号:CA985
到达:8月6日上午11:30
注意:1. 词数100左右;
2. 可以适当增加细节,以使行文连贯;
3. 开头语和结束语已为你写好。
Dear Peter,
How are you doing?

Looking forward to your reply.
Yours,
Li Hua
帐号已注销

高中文理综合合集百度网盘下载

链接:https://pan.baidu.com/s/1znmI8mJTas01m1m03zCRfQ

?pwd=1234

提取码:1234

简介:高中文理综合优质资料下载,包括:试题试卷、课件、教材、视频、各大名师网校合集。

行誉星娱
Dear Peter,
How are you doing?i want to tell you that my uncle LiMing will have a meeting on your city. Then he will take the Chinese painting that you like very much .
eh ..I want you can do me a favor.I hope you can wait my uncle in the airport.
He is very tall and thin .And he will take take the number CA985 flight .MAy be he will arrive at 11:30 am, August 6. I hope you can take him to have a visit in your city.He is very smart and humorous 。 So he is good to get along with .
Looking forward to your reply.
Yours,
Li Hua{可能有一些错}
追问
确定有100吗。。
追答
绝对有