英语自我介绍50字为标准

我急需一篇英语自我介绍、关于家人【我爸妈企业家、我家三口人】、性格开朗活泼、年龄13哈、爱好看书写作、喜欢天蓝色、写完最好还翻译、谢谢、... 我急需一篇英语自我介绍、关于家人【我爸妈企业家、我家三口人】、性格开朗活泼、年龄13哈、爱好看书写作、喜欢天蓝色、写完最好还翻译、谢谢、 展开
匿名用户
hello everybody ,my name is xxx,and now i'm 13 years old .my father and mother are enterprisers and we stay together.i like reading and writing,so i take possession of a bright and cheerful disposition.what's more,i prefer blue,beacause i enjoy the blue sky .that's all ,thank you. 大家好,我的名字叫xxx,现在我13岁。我的爸爸妈妈是企业家,我们住在一起。我喜欢读书和写作,所以我拥有开朗活泼的性格,另外,我喜欢天蓝色,因为我喜欢蓝色的天空。谢谢大家!《基本忠于作者的意图,稍作修改,也预祝你成功,希望对你有所帮助!谢谢!》
匿名用户
hello,everyone,I am 13 years old and born in a family of three,my parents are enterprisers,I am cheerful and lively,I enjoy reading books,writing some compositions,I like blue best.that'all,thank you。大家好啊!我今年13岁,出生在一个三口之家,父母亲都是企业家,我性格开朗,平时喜欢阅读,写作,我最喜欢蓝色。谢谢大家!