请求大神来翻译英语,请尽量不用软件,谢谢

Tobepunctualmeanstodowhatyoushoulddoontime.Apunctualpersonisneverlateforhisappointmen... To be punctual means to do what you should do on time. A punctual person is never late for his appointments, which is especially important in the current fast-developing society. To workers, time is money, To students, time is knowledge. Therefore punctuality is of great importance for every one of us. A punctual person always cherishes his own time and seldom complains. However, an unpunctual man is always wasting his time and complaining that he finds no time to answer letters, return calls or keep appointments on time. He never does what he has to do at the proper time. Surely everyone wants to be a punctual person but it is actually not easy. To do this one should learn to keep every appointment promptly and deal with every piece of work as quickly as one can. Let’s try to be punctual and keep this in mind:a man who is known to be habitually unpunctual is never trusted by his friends or colleagues. 展开
狒狒飞飞毛毛
绝对没用翻译软件,
守时就是按时做应当做的事情。守时的人赴约不会迟到,这点在当今快速发展的社会中尤其重要。对工人来说,时间就是金钱。对学生来说,时间就是知识。因此,守时对我们每个人都是很重要的。守时的人总是珍惜时间,极少抱怨。但是,不守时的人总是浪费时间,抱怨没有时间回信,回电话,不能准时赴约。他总不能在正确的时间做正确的事。当然每个人都想做守时的人,但却不是容易的事。要想做到如此,必须积极处理约会,尽快处理每件事。 让我们做个守时的人。请记住:因不守时而昭著的人不会取得朋友同事的信任。
OK156915
守时意味着做你应该做的是在时间。一个守时的人约会从不迟到,这是特别重要的在当前快速发展的社会。工人的,时间就是金钱,时间就是知识,让学生们。因此,守时是非常重要的对于我们每一个人。一个守时的人总是珍惜自己的时间,很少抱怨说。然而,一个守时的人总是浪费他的时间,抱怨他发现没有时间回答信件,回复电话或保留预约时间。他从不做他应该做的时间。当然每个人都想成为一个守时的人其实不容易。为了做到这一点我们应该学会保持每天准时赴约,尽快地处理每一项工作一样迅速可以。让我们尽力准时,请记住这一点:一个人以不守时而"闻名"信任他的朋友或同事。
追问
第一句  然后最后 感觉用了软件啊
恬静芝士
守时意味着做你应该在时间内做完你应该做的。一个守时的人约会从不迟到,在当前快速发展的社会这是特别重要的。对于工人,时间就是金钱,对于学生,时间就是知识, 。因此,对于我们每一个人来说守时是非常重要的。一个守时的人总是珍惜自己的时间,很少抱怨。然而,一个不守时的人总是浪费他的时间,抱怨他发现没有时间回答信件,回复电话或准时保留预约。他从不在时间内做他应该做的。当然每个人都想成为一个守时的人但其实不容易。为了做到这一点我们应该学会保持每天准时赴约,尽快地处理每一项工作一样。让我们尽力准时,请记住这一点:一个人以不守时而"闻名"就没有信任他的朋友或同事。
烈火狮王
守时意味着在规定时间内完成任务。守时之人从不失约,尤其是对现今快速发展的社会上很重要的事情。于工人而言,时间乃金钱;于学生而言,时间即智慧。因此,守时对任何人都非常重要。守时之人经常珍惜他人的时间,鲜有抱怨。
追问
。。。后半部分~
追答
等会,我正在翻呢