Every Breath You Take 歌词

教育评论员说

歌名:《Every Breath You Take》,演唱:The Police

作词:Sting,作曲:Sting

Every breath you take

你的每一次呼吸

Every move you make

你的一举一动

Every bond you break

你打破的一切束缚

Every step you take

你的每一次行动

I''ll be watching you

我都会看着

Every single day

每一天

Every word you say

你说的每一句话

Every game you play

玩的每一次把戏

Every night you stay

每一个逗留的夜晚

I''ll be watching you

我都会看着

Oh can't you see

哦,难道你看不到吗

You belong to me

你属于我

How my poor heart aches

我有多伤心

With every step you take

你离去时走的每一步

Every move you make

你的一举一动

Every vow you break

你违背的每一个誓言

Every smile you fake

你假装的每一个微笑

Every claim you stake

你的每一个要求

I''ll be watching you

我都会看着

Since you''ve gone I''ve been lost without a trace

从你离开我迷失了自我

I dream at night, I can only see your face

晚上做梦都是你的容颜

I look around but it''s you I can't replace

我环顾四周,但是你无可取代

I feel so cold and I long for your embrace

我感到寂寞冷,所以需要你的拥抱

I keep crying baby, baby, please

我一直在哭泣宝贝,宝贝

Oh can't you see

哦,难道你不知道吗

You belong to me

你属于我

How my poor heart aches

我有多伤心

( With every breath you take )

你的每一次呼吸

Every move you make

你的一举一动

Every vow you break

你违背的每一个誓言

Every smile you fake

你假装的每一个微笑

Every claim you stake

你的每一个要求

I''ll be watching you

我都会看着

Every move you make

你假装的每一个微笑

Every claim you stake

你的每一个要求

I''ll be watching you

我都会看着

Every vow you break

你违背的每一个誓言

I''ll be watching you

我都会看着

Every vow you break

你违背的每一个誓言

Every vow you break

你违背的每一个誓言

I''ll be watching you

我都会看着

Every vow you break

你违背的每一个誓言

I''ll be watching you

我都会看着

扩展资料:

歌曲介绍

1983年,The Police乐队发行了《Synchronicity 》专辑,主打歌《Every Breath You Take》成为了经典之作。

主唱及作者Sting表示,这首歌的写作灵感源自于在牙买加度假期间,对美国里根政府发动的以“星球大战计划”为首的美苏太空军备竞赛的反感和憎恶。与此同时,斯汀本人的婚姻也遇到了麻烦,这两个因素促使他写了这首歌。

这首歌推出后风行全球,影响了世界各国流行音乐的创作方向,国内当时的玉女歌手杨林就有一首歌,明显的受到这首歌曲的「启发」。

90年代的西洋乐坛,饶舌音乐逐渐成为主流,Puff Daddy 吹牛老爹也曾在一九九七年改编这首歌,成为另一首畅销单曲" I'll be missing you ",证明好歌果然不会寂寞。

CY_cyu

歌名:《Every Breath You Take》

演唱:The Police

作词:Sting

作曲:Sting

歌词:

Every breath you take

你的每一次呼吸

Every move you make

你的一举一动

Every bond you break

你打破的一切束缚

Every step you take

你的每一次行动

I''ll be watching you

我都会看着

Every single day

每一天

Every word you say

你说的每一句话

Every game you play

玩的每一次把戏

Every night you stay

每一个逗留的夜晚

I''ll be watching you

我都会看着

Oh can't you see

哦,难道你看不到吗

You belong to me

你属于我

How my poor heart aches

我有多伤心

With every step you take

你离去时走的每一步

Every move you make

你的一举一动

Every vow you break

你违背的每一个誓言

Every smile you fake

你假装的每一个微笑

Every claim you stake

你的每一个要求

I''ll be watching you

我都会看着

Since you''ve gone I''ve been lost without a trace

从你离开我迷失了自我

I dream at night, I can only see your face

晚上做梦都是你的容颜

I look around but it''s you I can't replace

我环顾四周,但是你无可取代

I feel so cold and I long for your embrace

我感到寂寞冷,所以需要你的拥抱

I keep crying baby, baby, please

我一直在哭泣宝贝,宝贝

Oh can't you see

哦,难道你不知道吗

You belong to me

你属于我

How my poor heart aches

我有多伤心

( With every breath you take )

你的每一次呼吸

Every move you make

你的一举一动

Every vow you break

你违背的每一个誓言

Every smile you fake

你假装的每一个微笑

Every claim you stake

你的每一个要求

I''ll be watching you

我都会看着

Every move you make

你假装的每一个微笑

Every claim you stake

你的每一个要求

I''ll be watching you

我都会看着

Every vow you break

你违背的每一个誓言

I''ll be watching you

我都会看着

Every vow you break

你违背的每一个誓言

Every vow you break

你违背的每一个誓言

I''ll be watching you

我都会看着

Every vow you break

你违背的每一个誓言

I''ll be watching you

我都会看着

扩展资料:

《Every Breath You Take》,由Sting作词作曲,The Police演唱的歌曲。单曲收录在乐队第五张录音室专辑《Synchronicity》中,为乐队在美国的唯一冠军单曲,在Billboard Hot 100冠军位置停留八周,为1983年年终冠军单曲。

在Billboard End of decade (1980–1989)中位列第五,并获得1984年格莱美年度歌曲、最佳流行类乐队/组合现场两项大奖(提名:年度制作),在2004年滚石杂志评选的“500 Greatest Songs of All Time”中名列第84位。

这首歌是以Muted Guitar(闷音电吉他)和Fretless Bass(无品贝司)的riff支撑起整首歌曲,主歌部分同时演奏的音色只有贝司、鼓、闷音电吉他三种,但却大受欢迎,曲中的riff很有特色。

歌曲琴谱1:

歌曲琴谱2:

歌曲琴谱3:

歌曲琴谱4:

歌曲琴谱5:

参考资料:百度百科—Every Breath You Take

马化腾TA0270
歌曲名:Every Breath You Take
歌手:Julee Karan

Every breath you take 你的每一次呼吸
Every move you make 你的每一个动作
Every bond you break, 你的每一次食言
Every step you take 你的一举一动
I'll be watching you 我都在注视著你
Every single day 不管哪一天
Every word you say 不管你说什麼
Every game you play 不管你玩什麼花样
Every night you stay 每个你留下的夜晚
I'll be watching you 我都在注视著你
Oh, can't you see 喔 难道你看不出来吗
You belong to me? 你是属於我的
How my poor heart aches 我的心是如此地刺痛
With every step you take 全因为你的一举一动
Every move you make 你的每一个动作
Every vow you break 你的每一次食言
Every smile you fake, 你每一次佯装的笑颜
every claim you stake 你每一次虚伪的誓言
I'll be watching you 我都在注视著你
Since you've gone 自你离去後
I've been lost without a trace 我便迷失了自我
I dream at night, 夜晚在睡梦中
I can only see your face 尽是你的脸孔
I look around, 我曾四处找寻
but it's you I can't replace 却只有你无可取代
I feel so cold, 我感到如此寒冷
and I long for your embrace 并渴望你的拥抱
I keep crying baby, 我只能一直哭泣
baby please...   宝贝,宝贝恳求你...
Oh, can't you see 喔 难道你看不出来吗
You belong to me? 你是属於我的
How my poor heart aches 我的心是如此地刺痛
With every step you take 全因为你的一举一动
Every move you make 你的每一个动作
Every vow you break 你的每一次食言
Every smile you fake, 你每一次假意的笑容
Every claim you stake 你每一次无肆的索求
I'll be watching you 我都在注视著你
Every move you make, 你的每一个动作
Every step you take 你的一举一动
I'll be watching you 我都在注视著你
Every move you make, 你的每一个动作
Every step you take 你的一举一动
I'll be watching you 我都在注视著你

http://music.baidu.com/song/5860012
d微风微冷
Every breath you take.你的每一次呼吸。
Every move you make.你的每一个举动。
Every bond you break.你打破的每一个规则。
Every step you take.你跨出的每一步。
I'll be watching you ! 我都在看着!
Every single day.你的每一天。
Every word you say.你说的每一个字。
Every game you play.你玩的每一个把戏。
Every night you stay.你留下来的每一晚。
I'll be watching you ! 我都在看着!
**Oh,can't you see ? 哦,你明白吗?
you belong to me.你属于我。
How my poor heart aches.我有多伤心。
With every step you take.你离去时跨出的每一步。
Every move you make.你的每一个举动。
Every vow you break.你违背的每一个誓言。
Every smile you fake.你假装的每一个笑颜。
Every claim you stake.你作出的每一个要求。
I'll be watching you ! 我都在看着!
Since you've gone I been lost without a trace.自从你离开我迷失了自己。
I dream at night I can only see your face.晚上做梦总是梦见你的面容。
I look around but it's you I can't replace.我四处寻找但你无可替代。
I feel so cold and long for your embrace.我感到心寒所以渴望你的拥抱。
I keep crying baby,baby,please.我一直在哭泣,宝贝!
repeat **
I'll be watching you ! 我都在看着