Come Back To Me 歌词

莫颜32622
歌曲名:Come Back To Me
歌手:Matt Monro
专辑:Matt Monro - The Singer S Singer

Come back to me
呗:松本润
album:仆の见ている风景
lyric:AB字幕组(Leader)
时间轴:神夜
1 2 3 I'll set you free
いつでもここへ come back to me /任何时候都请过来 come back to me
I wanna be useful 感じ(かんじ)るまま beautiful /I wanna be useful 正如我感到的那般美丽
オーライさ Oh!Right Now? /可以吧 Oh!Right Now?
タウンごとまとめてシェイクするサウンズ /汇集每个城市震惊的声音
Yes I like,what you like
エレクトリックビーツのヒート加速し(かそくし) /加速紧张节奏的热情
Oh my soul 大(だい)滑走(かっそう) /Oh my soul 激烈滑行
Like a 得意(とくい)な事(こと)からカタそう I guess so活かそう(いかそう) /就像拿手的事情开始做 I guess so 就这麼做
I said so 闻かそう(きかそう) このシーケンスsong /I said so 想唱给你听 一连串的歌
悩み(なやみ)も不安(ふあん)も全部(ぜんぶ) go away /烦恼也好不安也罢全部 go away
その喜び(よろこび)だけをペーストeveryday /只用喜悦拼贴每个日子
Just a 微笑み(ほほえみ)だけを放ち(はなち)続け(つづけ)てくれ /只要给我绽放一个微笑
音(おと)と光(ひかり)で変える(かえる)rainy days /我就能用声音和光芒改变rainy days
1 2 3 I'll set you free
いつでもここへcome back to me /任何时候都请过来 come back to me
I wanna be useful 感じ(かんじ)るままbeautiful /I wanna be useful 正如我感到的那般美丽
用意(ようい)はいい? /准备好了吗?
その先(さき)に 仆(ぼく)らを待つ(まつ)试练(しれん)と日々(ひび)に /在前方 等待著我们的那些试炼的日子里
壊れ(こわれ)そうになっても きっと光(ひかり)は射す(さす)から /即使垮掉 也一定会有光芒照射到那里
Tell me how you feel
All I wanna do 明日(あす)へと続く(つづく)horizon /All I wanna do 奔向明日与延绵的地平线
どこまでも行け(ゆけ)るから come on,don't give up! /没有去不到的地方 所以come on,don't give up!
今(いま)を逃さなければ(のがさなければ) きっとmake it better /如果现在不逃避 一定会做的更好
Tell me how you feel /Tell me how you feel
All I wanna do 明日(あす)へと続く(つづく)horizon /All I wanna do 奔向明日与延绵的地平线
どこまでも行け(ゆけ)るから come on,don't give up! /没有去不到的地方 所以come on,don't give up!
今(いま)を逃さなければ(のがさなければ) もっとmake it better /如果现在不逃避 一定会做的更好
Put your hands up party people
I love this city
宇宙(うちゅう) 连锁(れんさ) 騒ぎ(さわぎ)keep on /宇宙 联动 持续不断的喧闹
爱(あい)の指数(しすう) kick it /爱的指数 kick it
Say yeah!(yeah!)
Say oh yeah!(oh yeah!)
ゆらしてくれ get down しっかり /我们来摇摆 get down 振作起来
Come on everybody get fun this party /Come on everybody get fun this party
Jump!Jump!Jump around!
1 2 3 I'll set you free
いつでもここへ come back /任何时候都请过来 come back to me
Hey yeah! don't be late
What you gonna do,give me more 歓喜(かんき)で /What you gonna do,give me more 用欢喜
感じ(かんじ)るままbeautiful /正如我感到的那般美丽
Hey yeah! don't be late
What you gonna do,give me more 歓喜(かんき)で /What you gonna do,give me more 用欢喜
Never knew feel like this before
I said that 反比例(はんぴれい) /I said that 反比例
What you gonna do,make it more funky way /What you gonna do,make it more funky way
Never knew feel like this before
Tell me how you feel
All I wanna do 明日(あす)へと続く(つづく)horizon /All I wanna do 奔向明日与延绵的地平线
どこまでも行け(ゆけ)るから come on,don't give up! /没有去不到的地方 所以come on,don't give up!
今(いま)を逃さなければ(のがさなければ) きっとmake it better /如果现在不逃避 一定会做的更好
Tell me how you feel
All I wanna do 明日(あす)へと続く(つづく)horizon /All I wanna do 奔向明日与延绵的地平线
どこまでも行け(ゆけ)るから come on,don't give up! /没有去不到的地方 所以come on,don't give up!
今(いま)を逃さなければ(のがさなければ) きっとmake it better /如果现在不逃避 一定会做的更好
Tell me how you feel All I wanna do
Hey yeah! don't be late What you gonna do,give me more 歓喜(かんき)で
Tell me how you feel All I wanna do
Hey yeah! don't be late What you gonna do,give me more 歓喜(かんき)で
终わり

http://music.baidu.com/song/2641074