英语句子帮忙翻译

Lookatthetitleandthepictureofthereadingpassageandpredictwhatitisabout.... Look at the title and the picture of the reading passage and predict what it is about. 展开
香飘万里的girl
Look at the title and the picture of the reading passage and predict what it is about.
根据阅读中的标题和图片,然后推测文章中是在讲什么?

相关材料:
predict 英[prɪ'dɪkt] 美[prɪˈdɪkt]
vt. 预言,预测;预示,预告
vi. 预言,预示:预言某事,预言
第三人称单数:predicts;过去分词:predicted;现在分词:predicting;...
[例句]But they don 't predict this number of them.
但是他们没有预言到这种星体会有这么多。

回答不易,满意望采纳!!!
终级真理
Look at the title and the picture of the reading passage and predict what it is about.
看阅读段落的题目和图片,预测一下文章是关于什么的。
知道合伙人教育行家
毕业于英语专业,10年毕业至今,从事英语翻译及编辑工作。

Look at the title and the picture of the reading passage and predict what it is about.根据阅读中的标题和图片推测文章讲什么的
Coyt_n_Susan
请看这篇阅读文段的题目和图片,并推测一下这是关于什么内容的。
萌魅以求

看阅读段落的题目和图片,预测一下文章是关于什么的。
只得二十
看下标题和阅读段落的图片,预测它是讲什么的