A Better Day 歌词

君过9
歌曲名:A Better Day
歌手:Twinkie Clark
专辑:Twinkie Clark & Friends... Live In Charlotte

A Better Day,最后要失去你!
A Better Way,要找回我自己,
这样的结果一定命中注定,
松开我的手,请不要再继续……
就让我遇见你,就让我继续再呼吸,
我的爱情,你的勇气,你的信念让我生存下去。
现在却要我离开你,我的心,我的心,我的世界开始分崩离析。
YO!YO!这声音唱不停,我的歌,我的歌,一列总是回不来的列车,
像誓言一波要三折,全部注视我的眼神光芒在四射!
我真的不想太累,看着你睡EVERYDAY
WOW BANG,继续,WOW BANG,在追,
看你连失去也是那么美。
恋爱小说到了尽头,男女主角都要分手,
为什么那个男生也是我,UH、UH、UH、UH,现在开始解脱我的爱情不用退!
能撑多久,别掩饰心脏里面我留下伤口,
我真的不想太多,一步一步向前走,
我爱的代价完全付出你却不见了影踪,再出发,看见,前面,另个世界,
北方有北斗极星照亮航线却又闪出你的脸,这是不是就证明你还没有离开人间,
YEAH!YEAH!这落叶转啊转,转啊转啊转,反而反而转出圈!!
Not physical but in a serous way
Take a look outside your window analyze the day,
It ain't over like the song from day one
News since 7:30, see the bullets fly by
A better day when night belongs to dawn
Another way for us to get along
Although some might say its never meant to be
You gotta be strong a better day will come
So this is how we should get up and on it
And we can get it if we stand up for it
Cause everybody got to want it want it
Stand together we can rise abow it
So this is how we should get up and on it
And we can get it if we stand up for it
Everybody got to want it want it
Stand together we can rise abow it
A better day when night belongs to dawn
Another way for us to get along
Although some might say its never meant to be
You gotta be strong a better day will come
A better day when night belongs to dawn
Another way for us to get along
Although some might say its never meant to be
You gotta be strong a better day will come

http://music.baidu.com/song/8316341
dolphinMr817

知道合伙人影视综艺行家
影视爱好者

  《A Better Day》曲调源自挪威一首广为流传的传统民谣《Varsog》,这首歌的原作者叫Henning Sommerro,他在1977年写了这首歌,由挪威著名美声歌唱家Anne Vada于1977年演唱;
  韩国组合JTL成员李在元改编此曲,定名为《A better day》,收录于《Enter the Dragon》专辑中。国外组合multicyde于2005年翻唱此曲。《A Better Day》是JTL第一张专辑的主打曲,它是根据挪威民谣改编的轻音乐加RAP唱法,由李在元重新填词编曲,唱出了别样的感觉。
  此后,刘德华2002年对该歌曲翻唱,定名为《黑蝙蝠中队》,收录于《美丽的一天》专辑中。
  1、原版中英文歌词:
  A better day when night belongs to dawn
  更美好的的一天 当夜晚属于拂晓
  Another way for us to get along
  我们一起度过的另一种方式
  Although some might say its never meant to be
  也许有人会说这并不代表什么
  You gotta be strong, a better day will come
  你在变的坚强,更美好的一天要来到

  This ain't fiction, its all reallity
  这并不是小说,而是现实
  You better listen because this means a lot to me
  你更好的听因为这对我来说意义很大
  I got something to say just give a moment of your time
  只给我你一点时间 我有点事跟你说
  This has gone way too long and I'm sorry I'm out of line
  这过去太久了 很遗憾我已经离线
  In our society the lines have gone from thick to thin
  在我们的社会 线时厚时薄
  And its a shame you gotto die for the colour of your skin
  遗憾的是你脸上的颜色已经消逝
  Put aside every feeling you hold for Multiple
  把你握住的多种感觉通通放一边
  Keep listening to what we say together its all right.
  认真的听我们能够一起说的就好

  A better day when night belongs to dawn
  更美好的的一天 当夜晚属于拂晓
  Another way for us to get along
  我们一起度过的另一种方式
  Although some might say its never meant to be
  也许有人会说这并不代表什么
  You gotta be strong a better day will come
  你在变的坚强,更美好的一天要来到

  By all is necessary listen up because this is heavy
  务必倾听,因为这太沉重了
  Break it up so y'all can get it, there's a way to get ready,
  打破它然后你都能得到它,有一个方法来准备好
  Got to step it up because enough is enough
  走近它一点,因为足够是足够的
  Inspect is to long, now it's time to get rough
  视察太漫长了,现在是放下的时候了
  Not physical but in a serous way
  并不是外在物理上的而是很严肃认真的
  Take a look outside your window analyze the day,
  看下窗外 分析下白天
  It ain't over like the song from day one
  它并不是跟歌曲一样一天就结束
  News since 7:30, see the bullets fly by
  新闻从7点半开始,看下飞过的子弹

  A better day when night belongs to dawn
  更美好的的一天 当夜晚属于拂晓
  Another way for us to get along
  我们一起度过的另一种方式
  Although some might say its never meant to be
  也许有人会说这并不代表什么
  You gotta be strong a better day will come
  你在变的坚强,更美好的一天要来到

  So this is how we should get up and on it
  所以 这就是我们该如何准备好并朝它去努力
  And we can get it if we stand up for it
  而且如果我们努力争取它我们定能够得到它
  Cause everybody got to want it want it
  促使每一个人都去争取它争取它
  Stand together we can rise abow it
  站在一起 我们能撑高它
  So this is how we should get up and on it
  所以 这就是我们该如何准备好并朝它去努力
  And we can get it if we stand up for it
  而且如果我们努力争取它我们定能够得到它
  Everybody got to want it want it
  每个人都知道想要得到它
  Stand together we can rise abow it
  站在一起 我们能撑高它

  A better day when night belongs to dawn
  更美好的的一天 当夜晚属于拂晓
  Another way for us to get along
  我们一起度过的另一种方式
  Although some might say its never meant to be
  也许有人会说这并不代表什么
  You gotta be strong a better day will come
  你在变的坚强,更美好的一天要来到

  2、韩文版
  이 밤이 지나 여명이 밝아오면 더 나은 하루가 기다리죠
  결코 인연이 될수 없다고 말하는 사람들에게
  우리는 잘 어울릴 수 있다는걸 보여주는 또 다른 기회가 오겠죠
  그러니 마음을 굳건히 먹어요 좋은날은 꼭 온답니다..

  이건 허구가 아니라 모두 사실이에요
  잘 들어두세요. 이건 나에게 정말 많은 의미를 가지니까요
  할말이 있으니 잠시만 시간을 내주세요
  너무 오랫동안 세상은 이러했어요.. 두서없이 말해서 미안하지만
  우리가 사는 사회란 원래 그렇게 삶의 기복이 심해요
  그리고 단순히 피부색이 다르다고 죽으려 하는것도 유감이고요
  모든 감정을 접어두고 우리 Multicyde에게 기대봐요
  계속해서 우리가 말하는걸 들으세요.괜찮을겁니다.

  이 밤이 지나 여명이 밝아오면 더 나은 하루가 기다리죠
  결코 인연이 될수 없다고 말하는 사람들에게
  우리는 잘 어울릴 수 있다는걸 보여주는 또 다른 기회가 오겠죠
  그러니 마음을 굳건히 먹어요 좋은날은 꼭 온답니다..

  모두 꼭 들으세요 아주 심각한 사안이니까요
  싸움을 멈추면 모두가 얻을수 있어요 시작할 수 있는 방법도 있고요
  한단계 더 올라가요 이젠 그만할 때도 됐잖아요?
  지난날만 진지하게 생각할건가요? 이제 힘내서 움직여야죠
  물리적이 아닌 진지한 방법으로요
  창 밖을 바라봐요. 새 날을 설계해요
  7:30분 뉴스로 시작한 하루는 음악처럼 쉽게 끝나지 않죠
  독수리가 나는 모습을 보세요..

  이 밤이 지나 여명이 밝아오면 더 나은 하루가 기다리죠
  결코 인연이 될수 없다고 말하는 사람들에게
  우리는 잘 어울릴 수 있다는걸 보여주는 또 다른 기회가 오겠죠
  그러니 마음을 굳건히 먹어요 좋은날은 꼭 온답니다..

  이렇게 우리는 일어나 앞으로 나가는거에요
  우리가 지지한다면 바라는걸 얻을 수 있어요
  모두가 간절히 원하는것이니까요
  함께 일어나면 도약할 수 있어요

  이 밤이 지나 여명이 밝아오면 더 나은 하루가 기다리죠
  결코 인연이 될수 없다고 말하는 사람들에게
  우리는 잘 어울릴 수 있다는걸 보여주는 또 다른 기회가 오겠죠
  그러니 마음을 굳건히 먹어요 좋은날은 꼭 온답니다

  3、刘德华翻唱版
  中文名称:黑蝙蝠中队
  所属专辑:美丽的一天
  发行时间:2002年07月
  演唱者:刘德华
  歌词:
  黑蝙蝠中队 集合完毕
  准备起飞
  秋风无情 吹落叶飘满地 流水无情 像东去的涟漪
  请别再哭泣 那伤心的歌曲 当枫叶再红 我会回来看你
  这样说 那样说 这故事到底怎样说 说三十多年前的一个夜晚十点多
  在空军眷村里的一个小小小角落 女老师 飞将军 刚刚结婚一年多
  女老师 怀了孕 想在今夜说 飞将军 有任务 说要马上走
  一时一言不合不巧 女老师她说不出口 飞将军 一急 他转身走
  人难料 事难晓 命运实在更难了 谁知那晚飞将军他一去不复返
  而女女女 女老师她心碎得不得了 独自忍着万分的伤痛 养着小强褓
  啊寂寞孤单眼泪失落伤心和烦恼 那一种她没尝到啊那一种她躲得掉
  只是在她心中一直不能很明了 到底命运对她是 怎么了 怎么了
  说也快啊 说也慢啊 说也三十年过了 是老天爷突然睡醒了
  还是命运的编剧换了人做
  台北机场跑道上 长长的迎接人群中 小孩都已三十多 而飞机载回来的是
  传说已久 从未谋面 名叫"父亲"的英雄 传说已久 从未谋面
  名叫"父亲"的英雄
  有一句话 女老师她 三十年前 说不出口 有一句话 女老师她 三十年后
  说不出口
  有些话 一直说不出口
  有些泪 一直没有停过 有些伤 一直没有合过
  有些痛 一直没有醒过 有些话 一直说不出口
  有些泪 一直没有停过 有些伤 一直没有合过
  有些痛 一直没有醒过