电脑出问题了,求救!!!!!

电脑蓝屏,如下:Aproblemhasbeendetectedandwindowshasbeenshutdowntopreventdamagetoyourcomputer... 电脑蓝屏,如下:
A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer .
If this is the first time you’ve seen this stop error screen ,restart your computer.If this screen appears again ,follow these steps :
Check to be sure you have adequate disk space .If a driver is identified in the stop message ,disable the driver or check with the manufacturer for driver updates .Try changing video adapters .
Check with your hardware vendor for any BIOS updates .Disable BIOS memory options such as caching or shadowing .If you need to use safe mode to remove or disable components , restart your computer ,press F8 to select Advanced startup Options ,and then select Safe Mode .
Technical information:
***STOP: 0X0000008E(0XC0000005,0XBF83ACC9,0XF97377CC,0X00000000)
*** win32k.sys – Address BF83ACC9 base at BF800000,Datestamp 47e0e106
Beginning dump of physical memory
Physical memory dump complete.
Contact your system administrator or technical support group for further assistance.

高手帮我看看是怎么回事啊?该怎么解决啊?谢谢了
twtycelb
这个是硬件不兼容的问题。内存问题。是不是经常蓝屏,是的话。你还是重装下系统。不是的话那是操作不当造成的。
vaalhaai
硬件报错

应该是主板问题

你不会用的联想的笔记本吧
zcx3501294
我只能教你一个不是办法的办法,重装一下系统。。。。随便去买张XP盘,然后开机的时候放入光驱里面,然后自己会重装的,你可以选择不删除数据的修复性安装,很快就装好的,大约半个小时吧,而且原来的数据不会消失。
糊涂洋洋
重装系统吧!
行春岚飞以
建议,第一,重装安装系统,重新分区,是否解决问题,第二,如果上一步没有解决,就把硬盘拿到别的电脑上试试,是否是硬盘的问题,如果硬盘坏了,就需要换硬盘。第三,如果硬盘是好的,就一定是主板坏了