李贞贤V中文歌词

李贞贤的歌,V歌词中文意思... 李贞贤的歌,V 歌词中文意思 展开
unali
Touch me Touch meTouch me
Touch meTouch me Touch me
Don’t like it 임마 V 【Don’t like it 小子 V】
널 찰까 말까 V 【要不要踹了你呢 V(指男女分手)】
나 용감하지? 【我很勇敢吧?】
What U gonna do me

더 당당하게 V 더 chic하게 V 【在堂堂一些 V 在Chic一些 V】
좀 용감하지? 【有点勇敢吧?】
What U gonna do me

왜 자꾸 흔들어 turn it up【干嘛总是犹豫 turn it up】
나밖에 없다고 oh,boy 【只有我 oh, boy】
Why touch me 거짓말 turn it up【Why touch me 说谎 turn it up】
가버려 【走开】

툭하면 【没事就】
baby baby baby, baby What U do
오늘도 눈물로 【今天也是泪水】
툭하면 【没事就】
baby baby baby, baby What U say
사실 널 기다려【其实是在等你】
turn it up turn it up

더 Toxic하게 V 널 멀리 찰래 V 【在Toxic一些 V 要踹你远一些 V】
나 용감하지? 【我很勇敢吧】
What U gonna do me

Impact 있게 V 더 도도하게 V 【要Impact V 要高傲V】
좀 용감하지?【有点勇敢吧?】
What U gonna do me

왜 자꾸 흔들어 turn it up【干嘛总是犹豫 turn it up】
나밖에 없다고 oh,boy 【只有我 oh, boy】
Why kiss me 거짓말 turn it up【Why kiss me 说谎 turn it up】
가버려 【走开】

툭하면 【没事就】
baby baby baby, baby What U do
오늘도 눈물로 【今天也是泪水】
툭하면 【没事就】
baby baby baby, baby What U say
사실 널 기다려【其实是在等你】
turn it up turn it up

One & two & three & four & 멀리멀리 떠나버려 (떠떠떠떠 떠나가)
【One & two & three & four & 远远的滚开 (滚滚滚滚 滚开)】
One & two & three & four & 멀리멀리 떠나버려 (떠떠떠떠 떠나가)
【One & two & three & four & 远远的滚开 (滚滚滚滚 滚开)】

툭하면 【没事就】
baby baby baby, baby What U do
오늘도 눈물로 【今天也是泪水】
툭하면 【没事就】
baby baby baby, baby What U say
사실 널 기다려【其实是在等你】
turn it up turn it up