帮忙翻译一篇文章,要人工翻译,下面的问题也翻译一下

Intoday’sageoffasttravel,theworldseemsasmallerplace----andtosomepeople,alessexcitingp... In today’s age of fast travel, the world seems a smaller place---- and to some people, a less exciting place, Fifty years ago only a few English people and holidays
abroad, People who didn’t travel thought of other countries as very far away and different. For example, people thought the French all eat garlic(大蒜), the Italians all eat spaghetti(细条实心面). and the Americans all drink Coca Cola, These definite ideas of other nationalities are called stereotypes(陈规老套) . But do we have the same stereotypes today? People travel more, we all watch the same TV programmes,
and ideas travel quickly too. Nowadays everyone eats garlic and spaghetti and drinks
Coca Cola. Everyone listens to the same music. wears the same fashions, buys the same cars. They just do it in a different language!

1. Now the world seems to be exciting.

2. Fifty years ago, English people travelled abroad.

3. People thought of other countries as

4. Nowadays, people’s ideas of other nationalities

5. We don’t have the same stereotypes because people _______.

6. The best title for this passage would be
努力勤奋学习1
在当今的频繁旅行的时代,世界似乎成为了较小的地方----和对某些人来说不太令人兴奋的地方,五十年前只有几个英国人和假期出国,没有旅行的人认为其它国家是很遥远,并且不同。例如,人们认为所有的法国吃大蒜,所有的意大利人吃细条实心面和所有的美国人喝可口可乐, 其他民族的这些明确的 想法称为死板老套。但今天我们有相同的定型观念了吗?人们旅行更多,我们都看同样的电视节目,和想法太快速旅行。现在每个人都吃大蒜和意大利面条和喝可口可乐。每个人都听同样的音乐。穿着相同的流行式样, 购买相同的车辆。只是他们在做这些事时,用的是不同的语言!

1。现在世界似乎是令人兴奋的____。
2。五十年前,英国人出国旅行____。
3。人们认为其他国家_____
4。如今,其他民族的人的想法
5。我们没有相同的刻板印象,因为人们_______。
6。这篇文章最好的标题是______
一笑人奈何
在今天的时代的快速旅行,世界似乎是一个比较小的地方——和对某些人而言,一个更少的令人兴奋的地方,五十年前只有少数英国人和节假日
在国外,那些不出差想到其他国家非常遥远和不同。例如,人们认为法国所有吃大蒜(大蒜),意大利人都吃意大利面条(细条实心面)。和美国人都喝可口可乐,这些明确的想法其他国籍的被称为原型(陈规老套)。但是我们有相同的成见今天好吗?人们旅行越来越多,我们都看同样的电视节目,
和想法快速旅行过。如今人人都吃大蒜和意大利面条和饮料
可口可乐。每个人都听同样的音乐。穿同样的时尚,买同样的车。他们只是用另一种语言!
1。现在的世界似乎是令人兴奋的。
2。五十年前,英国人出国旅游。
3。人们认为其他国家的
4。如今,人们的想法其他国籍的
5。我们没有相同的刻板印象,因为人们_________。
6。最好的标题为这篇文章会
希望能帮到你、希望采纳、