急求七年级英语翻译!

Weallknowabetterenvironmentcanhelpusstudy.Weshouldbuildthegreencampus.Andit'sapartofb... We all know a better environment can help us study. We should build the green campus.And it's a part of building the happy society.
The green campus is the green environment. The spirit is also green. That means we should do other things,just like helping each other or caring each other.We should improve the campus environment. And we should create a campus culture.
As middle school students, we enjoy the campus time and we should build our green campus. We should respect teachers and classmate. We should have a good habits to keep campus clean.
howlliu
我们都知道一个好的环境可以帮助我们学习。我们应该建立一个绿色的校园。同时它也是构建幸福社会的一部分。
绿色校园拥有绿色的环境,绿色的精神。这意味着我们应该做好一些事情,比如互相帮助或照顾他人。我们应该改善校园的环境,创建一种校园文化。
作为中学生,我们享受校园的时光和我们也应该为建设绿色校园添砖加瓦。我们应该尊重老师和同学,应该养成好的习惯来保持校园清洁。
林恬舞
和它是一个部分构建幸福社会。
  绿色校园是绿色的环境。精神也是绿色的。这意味着我们应该做其他的事情,就像互相帮助或照顾对方。我们应该改善校园环境。和我们应该创建一个校园文化。
  作为中学生,我们享受校园时间和我们应该建设我们的绿色校园。我们应该尊重老师和同学。
追问
  • 一点都看不懂

    【是不是漏了?】

追答
我们都知道一个更好的环境可以帮助我们学习。我们应该建立绿色校园。和它是一个部分构建幸福社会。
绿色校园是绿色的环境。精神也是绿色的。这意味着我们应该做其他的事情,就像互相帮助或照顾对方。我们应该改善校园环境。和我们应该创建一个校园文化。
作为中学生,我们享受校园时间和我们应该建设我们的绿色校园。我们应该尊重老师和同学。
额,对不起,弄错了