英语短文翻译一下,谢谢

MybrotherandIlikesportsverymuch.Welikerunning,playingbasketball,swimmingandsoon(等等).O... My brother and I like sports very much. We like running, playing

basketball, swimming and so on(等等). Of all the sports we like swimming best(最). Swimming is really interesting. If you swim in the pool, you look like a lovely fish. Very cool! You will be happy if you can swim. If you often swim, you will be healthy. Swimming can bring you a lot of fun. Come and enjoy swimming with us in the following two clubs.
夜言语
我和我弟弟(或哥哥)很喜欢运动。我们喜欢跑步,玩
篮球,游泳等。所有的运动中我最喜欢的运动是游泳。游泳是很有趣的。如果你在游泳池里游泳,你看起来像一个可爱的鱼。很酷!如果你能游泳是快乐的。如果你经常游泳,你会健康。游泳可以给你带来很多乐趣。来在以下两个俱乐部和我们喜欢游泳。
永不止步Vince
我哥哥和我非常喜欢运动。
我们喜欢跑步、打篮球、游泳等等。在所有的体育项目中,我们喜欢最喜欢游泳。游泳很有趣。如果你在游泳池里游泳,你看起来像一个可爱的鱼。非常酷!如果你会游泳,你会很高兴。如果你经常游泳,你会很健康。游泳可以给你带来很多的乐趣。在以下两家俱乐部和我们一起来享受游泳的乐趣吧。
对你的爱写不完
我和我的兄弟很喜欢运动,我们喜欢跑步,打篮球,游泳等等。在所有运动中我们最喜欢游泳,游泳真的很有趣,如果你在水锤游泳,你会看起来像一条可爱的鱼,十分棒。你会很开心如果你会游泳的话,如果你经常游泳你会身体健康。游泳会给你带来很多乐趣,加入和喜欢游泳和我们在下面2个俱乐部
妹纸子
我的哥哥或者是弟弟和我都很喜欢运动,我们喜欢跑步,打篮球,游泳等等。在这些运动里面我们最喜欢的就是游泳。游泳真的非常有趣。如果你在池子里面游泳,那么你看起来就好像是一条可爱的鱼。真是棒极了。如果你会游泳,那你将会十分开心。如果你经常游泳,那你将会十分健康。游泳能带给你很多乐趣。快来和我们一起在以下这两个俱乐部里享受游泳的乐趣吧