求这首歌名字。

洗尽杯具
Tonight I Celebrate My Love For You——Peabo Bryson
Tonight I Celebrate My Love For You歌词
tonight i celebrate my love for you
it seems the natural thing to do
tonight no one's gonna find us
we'll leave the world behind us
when i make love to you
tonight i celebrate my love for you
and hope that deep inside you'll feel it too
tonight our spirits will be climbing
to a sky filled up with diamonds
when i make love to you tonight
tonight i celebrate my love for you
and that midnight sun is gonna come shining through
tonight there'll be no distance between us
what i want most to do
is to get close to you tonight
tonight i celebrate my love for you
and soon this old world will seem brand new
tonight we will both discover
how friends turn into lovers
when i make love to you
泡面698
歌曲:金缕衣

歌手:董贞

望采纳!~
NICHEOFFERS
金缕衣
作词:胡桃夹子&董贞 作曲:董贞 编曲:朱金泰

望楼主采纳 谢谢
安童一梦baby
风马
播放
歌手:郑钧
语言:国语
所属专辑:

风马 - 郑钧
词:郑钧
曲:郑钧
自由的奔跑
在梦中的世界
永远不停息
出生并死去
甘露在流淌
从地下到天堂
空行在细语
慈悲的月光

世界的心跳
是孩子们在欢笑
无声的祈祷
是经幡在风中飘
如火 般的风马
唱诵着解脱的莲花
如火 般的风马
把痛苦欢乐都尽情抛洒
平等的拥抱
丑陋与美丽
贪恋已放下
从此再无牵挂
寂静中绽放
把悲歌且欢唱
追逐的一切
如晨露如电光
世界的心跳
是孩子们在欢笑
无声的祈祷
是经幡在风中飘
如火 般的风马
唱诵着解脱的莲花
如火 般的风马
把痛苦欢乐都尽情抛洒
如火 般的风马
唱诵着解脱的莲花
如火 般的风马
把痛苦欢乐都尽情抛洒
如火 般的风马
是狂放不羁的莲花
如火 般的风马
清零花开零落舞
是董贞的<金缕衣> ...
她的几首歌曲都不错的.. 你可以听听..<相思引>...<墨魂>...<凤凰佩>,希望楼主喜欢