求翻译这篇英文 30

FoulshamHouseisafine,largehouseofthe1790s.ItstandsbytheRiverByer,intwenty—fivehectare... Foulsham House is a fine, large house of the 1790s.It stands by the River Byer,
in twenty—five hectares(公顷)of the best farmland in the southwest.

  The house was built by Smithson, and the story goes back to George, the son
of King of Whales, who fell in love with the beautiful Lady Kitty, at one of the
first Foulsham's wild woods(野外)parties.Many years ago many great men rode on the
hills about Foulsham House, and many fine girls took tea in the Green Room.

  The house has eight bedrooms, three bathrooms(浴室), two living—rooms, and a
dining—room with a real Adam fireplace.Its library has a good view over the park
and the river.All rooms are light and airy, with good, high windows, and wood
floors.

  At the back of the house there is room for four cars.The third Foulsham
once kept there.In many other ways, this house of the 1790s meets the needs of
the 1990s.

  If you wish to know more about Foulsham House, write to:

  Harvey.Platt, Longford &Son

  6, Castle Green, Gilham, Byreside
joy163com
Foulsham House是18实际90年代的一个很好的大房子的 。它位于Byermin河 25 hectarse外,是西南部最好的农田。

这个房子由史密森建造,话说乔治,鲸鱼国王的儿子,在第一次Foulsham野外森林聚会中谁爱上了美丽的基地夫人。很久以前,许多杰出的的男子骑上山去Foulsham家,许多美丽的女孩在Green Room中喝茶。

这房子有8个卧室,三个卫生间,两个卧室 ,以及一个带有真正Adamfire地方的厨房。其图书馆具有很好的视野来观看公园和河流。所有客房光线和通风良好,带有又好又高的窗户和实木地板。

房子后面后面的空间是为四辆轿车提供的。Foulsham三世曾经那个经常在那儿骑马。再许多方面,1790年的这所房子满足了1990年的需要。

如果你想更多地了解Foulsham House,请写信给 :

Harvey.Platt ,朗福德父子

绿色城堡,吉尔哈姆,白尔塞得6号
女人带女孩
我帮你
福尔沙姆(人名)众议院是一个很好的18世纪90年代的大房子。它在河拜尔,在二十五公顷在西南地区最好的农田。房子是由史密森,和故事追溯到乔治国王的儿子,鲸鱼,谁爱上了美丽的夫人凯蒂,在第一个 福尔沙姆野生森林(野外)很多当事人在许多年前骑着山上约福尔沙姆家,和许多精美的女孩了茶的绿色空间。这所房子有八间卧室,三间浴室,两个客厅,和一个真正的亚当餐厅的壁炉。图书馆在公园和河流是一个很好的观点。所有的客房颜色都淡淡的,良好,窗高高的,还有木地板。在房子的后面有四辆车的房间。第三福尔沙姆曾经在那里。在其他许多方面,这座18世纪90年代与90年代的需要的。如果你希望知道更多关于福尔诗姆的房子,写:哈维。普拉特,朗福德&儿子6,绿色城堡,吉勒姆,通过居住
有点乱,我只能这样了,希望帮助到你
http://fanyi.baidu.com/#en/zh/这个网站不错
lacrimosani
这篇比较长,按照译界的规矩是要按字数算钱的,如果想要翻译的话私信我,我是翻译专业的。
先译一点:Foulsham House建于18世纪90年代……