我们身边的英语

匿名用户
楼主是要些比较常用的简单英语么?
这里有一些比较短的经典日常语,个人觉得都还不错
1.Thousand times no! 绝对办不到

2.Don't mention it.没关系,别客气。

3.Who knows! 天晓得

4.It is not a big deal!没什么了不起

5.How come...怎么回事,怎么搞得

6.Easy does it.慢慢来

7.Don't push me.别逼我

8.Come on!快点,振作起来

9.Have a good of it.玩的很高兴

10.It is urgent.有急事

11.What is the fuss?吵什么

12.Still up?还没睡呀

13.That is a boy! 太好了,好极了

14.It's up to you 由你决定

15.The line is engaged.占线。

16.My hands are full right now.我现在很忙

17.Don't make up a story.不要捏造事实

18.Absence makes the heart grow fonder.小别胜新婚

19.She makes a mess of things.她把事情搞得一塌糊涂。

20.Get an eyeful.看个够

21.He has a quick eye. 他的眼睛很锐利
匿名用户
WHAT?
匿名用户
Don’t try so hard, the best things come when you least expect them to.