This Never Happened Before这首歌的中文意思

是美版电影《触不到的恋人》的插曲,求歌词中文大意... 是美版电影《触不到的恋人》的插曲,求歌词中文大意 展开
匿名用户
This Never Happened Before(从未遇到过) Im very sure (我坚信)
This never happened to me before (我从未遇到过)
I met you and now Im sure (我遇到了你并确定)
This never happened before (这一切从未遇到过)
Now I see (现在我明白)
This is the way it's supposed to be (这应该是爱情)这是我蒙的,直译是这该是它的方式I met you and now I see (我遇到你并且懂得)
This is the way it should be (这就是爱情)同上面那个,直译这就是它的方式
This is the way it should be for lovers(这就是爱人之间的感情)
They shouldn't go it alone (他们不会孤单)
Its not so good when you're on your own (当你一个人时很孤单)“并不好过”的说
So come to me (所以和我在一起吧)
Now we can be what we wanna be (我们可以过自己想过的生活)
I love you and now I see (在相恋时我懂得)
This is the way it should be (这就是爱情)
匿名用户
曾经从未有过
匿名用户
下一明天会发生什么