合同翻译的问题,急切!!!!!

EachPartyshallhavetherighttoterminatethisContractbygivingatleast30(thirty)days’priorw... Each Party shall have the right to terminate this Contract by giving at least 30 (thirty) days’ prior written notice of termination in the event that any proceeding shall have been commenced against or by the other Party seeking that such Party be wound up or liquidated, adjudged bankrupt or insolvent or seeking reorganization, arrangement, adjustment or composition of or in respect of such Party under any applicable law.
请帮我翻译一下,谢谢了!!!
百度网友927d4d6
每一方都有权发出终止本合同至少30(三十)天事先书面通知终止任何进程就已经开始对或由另一方寻求这样的聚会被清盘或破产清算,破产宣告破产或寻求重组,布局,调整或组成或在该方在任何适用法律的尊重。

希望采纳,谢谢
frankl_1231
在一方清盘,清算,或被裁定破产,无力偿债,或在所适用法律条款下寻求重组,安排,调整或组 合时, 另一方都有权在提出书面通知后30天后终止合同。