是我们学校其中一位英语老师的英文

英语翻译1.明天你准备和我一起去博物馆吗?当然.2.他想成为一名出色的英语教师.3.红色那架是所以钢琴之中最好的.4.不要摸腿,把你的双手放在桌上.5.李老师是我们学校的... 英语翻译
1.明天你准备和我一起去博物馆吗?当然.
2.他想成为一名出色的英语教师.
3.红色那架是所以钢琴之中最好的.
4.不要摸腿,把你的双手放在桌上.
5.李老师是我们学校的一位英语老师.
6.停止讲话,我们准备上英语课.
7.夏天之前是春天.
8.彼得的语文书丢失了,他正在寻找他们.
9.外面很冷,请穿上大衣.
10.我们的课室很大,但他们的更大.
姜宁杞小星
1. Tomorrow you ready to go the museum with me? Of course.
2. He wanted to become a good English teacher.
3. Red that frame is so among the best piano.
4. Don't touch leg, put your hands on the table.
5. Miss li is our school's an English teacher.
6. Stop talking, we are prepared to English classes.
7. Summer is spring before.
8. Peter's language book lost, he is looking for them.
9. It's cold outside, please put on your coat.
10. Our classroom is very big, but their larger.