she invited him to his birthday party另一种说法。

Heinvitedhertohisbirthdaypartybutshe___(拒绝).... He invited her to his birthday party but she___ (拒绝). 展开
似珺卢海凡
答案:refused 根据He invited her to his birthday party but she____(拒绝).他邀请她去参加他的生日聚会,但是他拒绝了.由invited,可知是一般过去时态.but是并列连词,所以下文也应该是一般过去时态.拒绝,refuse,动词.过去式:refused,故填:refused.