翻译一篇英语阅读,谢谢

YouwillseeanewdoctoratahospitalnearLondonifyougothere.He’sveryclever,butheneverspeaks... You will see a new doctor at a hospital near London if you go there. He’s very clever, but he never speaks and has not been to a medical school. He can work 24 hours and never gets tired. He’s one meter tall and has a face like a TV screen. He’s Dr Robot.
Doctors often need to ask their patients many questions. Busy doctors usually ask each patient a few questions. But Dr Robot can ask a patient questions for an hour if it is necessary. With the help of Dr Robot, a human doctor can have a lot of information when he meets his patient. How can Dr Robot do this? A computer “tells” him what to do. Dr Robot can do lots of things people can do, though he cannot completely (完全) take the place of human doctors.
6.In which country does Dr Robot work?
最后一句不是
壁虎小威龙
你会看到一个新的医生在伦敦附近的一所医院,如果你去那里。他很聪明,但他从不说话,没有去过一个医学院。他可以工作24小时,从不厌倦。他1米高,脸像一个电视屏幕。他的机器人博士。
医生问病人通常需要许多问题。忙碌的医生通常会问每个病人的几个问题。但是机器人能博士询问病人的病情一小时如果它是必要的。博士的帮助下机器人,人类的医生可以有很多的信息当他遇到他的病人。如何做这个博士的机器人吗?电脑“告诉”他要做什么。机器人能做博士的人可以做很多事,虽然他不能完全(完全)代替人类医生。
6。在哪个国家做机器人博士工作吗?
易小米改名字了
如果你去伦敦,你会在医院看到一个新医生。虽然他很聪明,但他从未讲过话,也没上过医学院。他一天工作24个小时也不会感到累。他有一米高,他的脸就像电视机。他就是机器人医生。
往往医生都得询问他的病人的病情,那些很忙的医生常常只能问他病人一些问题,但如果有必要,机器人医生会询问病人一个小时。在机器人医生的帮助下,医院医生能够了解到病人的更多信息。机器人医生是怎样做到这些的呢?是会有一个电脑指示他该做什么。尽管机器人医生不能完全取代医院医生,但他能像人们一样做很多事。
6,机器人医生在哪个国家工作?
百度网友d7a0d43
你会看到一个新的医生在伦敦附近的一所医院,如果你去那里。他很聪明,但他从不说话,没有去过一个医学院。他可以工作24小时,从不厌倦。他一米高,年代的脸像电视屏幕。他年代机器人博士。
医生问病人通常需要许多问题。忙碌的医生通常会问每个病人的几个问题,但是机器人能博士询问病人的病情一小时如果它是必要的。博士的帮助下机器人,人类的医生可以有很多的信息当他遇到他的病人。如何做这个博士的机器人吗?电脑告诉他要做什么。机器人可以做很多博士