这个作业怎么做?书面表达。 请

书面表达。请根据白求恩大夫的个人信息,写一篇60词左右的英语短文。姓名:Dr.Bethune出生:1890年3月3日国籍:加拿大职业:医生主要事迹:白求恩大夫乐于助人。1... 书面表达。 请根据白求恩大夫的个人信息,写一篇60词左右的英语短文。 姓名:Dr. Bethune 出生:1890年3月3日 国籍:加拿大 职业:医生 主要事迹:白求恩大夫乐于助人。1938年到中国,在部队救助伤员,并培训中国医生。他工作非常努力。于1939年病逝于中国,终年49岁。 展开
航哥278
     Dr. Bethune was a famous doctor from Canada. He was born on March 3rd, 1890. He was very
kind and helpful. He came to China in1938. He worked as a doctor in the army and saved many soldiers'
lives. He also trained Chinese doctors. He worked very hard. He was ill and died in 1939 in China at the
age of 49.
答案不唯一