求解答过程:阅读短文,选择正确答

阅读短文,选择正确答案。TodayalmosteveryoneknowscomputersandtheInternet.IfIaskyou"Whatisthemostim... 阅读短文,选择正确答案。 Today almost everyone knows computers and the Internet. If I ask you "What is the most important in your life?" maybe you will say "Computers and the Internet." The first computer was made in 1946. it was very big but it worked slowly. Today computers are getting smaller and smaller. But they work faster and faster. What can computers do? A writer has said, "People can't live without computers today." The Internet came a little later than computers. It is about twenty-five years later than computers. But now it can be found almost everywhere. We can use it to read books, write letters, do shopping, play computer games or make friends. Many students like the Internet very much. They often go into the Internet as soon as they are free. They make friends on the Internet and maybe they have never seen these friends. They don't know their real names, ages, and even sex. They are so interested in making the "unreal friends" that they can't put their hearts into study. Many of them can't catch up with others on many subjects because of that. We can use computers and the Internet to learn more about the world. But at the same time, we should remember that not all the things can be done by computers and the Internet. 1. The Internet can not be used for ________. [ ] A. studying B. shopping C. thinking D. playing 2. When the computer was invented, it was ________. [ ] A. large and worked quickly B. small and worked slowly C. large but worked slowly D. small but worked quickly 3. The Internet was born in about ________. [ ] A. 1960 B. 1970 C. 1980 D. 1985 4. Which of the following is TRUE? [ ] A. Few students like going into the Internet. B. Students use the Internet to make "unreal friends." C. These “Unreal friends” often meet each other. D. Students know the friends on the Internet very well. 5. What does the writer think of the Internet? [ ] A. It is wonderful. B. It can make students study harder. C. It is not good for students. D. It is helpful, but we can't do everything on it. 展开
 我来答
航哥648
2013-08-23 · TA获得超过482个赞
知道答主
回答量:4606
采纳率:0%
帮助的人:696万
展开全部
1-5: CCBBD
已赞过 已踩过<
你对这个回答的评价是?
评论 收起
推荐律师服务: 若未解决您的问题,请您详细描述您的问题,通过百度律临进行免费专业咨询

为你推荐:

下载百度知道APP,抢鲜体验
使用百度知道APP,立即抢鲜体验。你的手机镜头里或许有别人想知道的答案。
扫描二维码下载
×

类别

我们会通过消息、邮箱等方式尽快将举报结果通知您。

说明

0/200

提交
取消

辅 助

模 式