写一写你好朋友的爱好6句话用英语写

名成教育17

写一写你好朋友的爱好6句话用英语写

My best friend Wang Nima likes dating with beautiful girls.
Everytime he mets a girl, he scores her in his heart. And if the score is more than 60 point, he tries to date with her without any hesitation.
At the beginning of this year, he was killed when he tried to date with a funny girl, by her boyfriend. Now the grass on his grave is more than 1meter tall.
顺手翻一下吧:我最好的朋友王尼玛,最喜欢约会漂亮姑娘。每次他看到个姑娘,他就在心里默默打分,如果分数高于60,他就毫不犹豫的展开攻势。
今年年初的时候,他在试图勾搭一个姑娘的时候被她男朋友干掉了,现在坟头的草都1米高了。

请用英语写一段话,介绍你好朋友的爱好

Jason is my good friend.He is tall with long black hair. he always wears a hat., which makes him look very cool. He loves fishing. He often fishes for hours on weekends. He also likes playing sports. He likes playing soer best and so do I. So we usually play soer togther after school.

用英语写出至少两句话写一写你的爱好和理想

I like read and drawing.
我喜欢画画读书、画画。
It is my dream to bee an artist.
我的理想是做一名画家。

用英语写你的爱好

My hobby is reading. I read story books, magazines, newspapers and any kind of material that I find interesting.望采纳!

写一写你好朋友的外貌,要写出特点

友谊如一盏灯,照亮你的心灵。友谊如指路人,在你茫然的时候,指引着你前进。友谊如一朵鲜花,芳香我们的心灵。.友谊如……人的一生,不能没有朋友,朋友,他能赶走了我心中的寂寞和痛苦,给我带来欢乐。朋友,他使我远离冷漠、虚假。朋友他给我无数的信心和快乐。
--题记
他,浓浓的眉毛下衬托著一双炯炯有神的眼睛,高高的鼻子,一身白净的面板,他就是我的好朋友——业发,我和业发认识已经有一年多了,他给我带来欢乐,带来……
业发,他是我学习上最大的对手。他勤学好问、尊敬师长、待人友好,是学生们的榜样。因为他,我得更努力的学习,因为我们的目标相同,都是夺取全年级第一。每次大考,要不是我第一,就是他第一(目前来说,我夺取的第一比他多点)。如果他没考好,他肯定会总结经验,努力学习,改进自己的不足之处,使自己更优秀。他从来不会因为的一次失败而放弃,相反,他会找出原因,更加努力的学习,我不得不也加把劲,努力学习。记得有一次,我和他说:“业发,我们要考同一所高中,到高中的学校我们继续竞争,好吗?”他说:“好啊!”看样子,我们的战争是很难停止的,相反战争会越来越激烈。但我们不象其他人那样,反目成仇,相反我们还是很好的朋友呢,在学习上,我有不懂的地方,我会去问他,他也很乐意,他会详细的和我讲解,他有不懂的题,我也会讲给他听。因为有和业发竞争的压力,我越来越坚强,我要把压力变为动力,越来越努力的学习,努力的去和业发争第一。有时我没有考好,他会鼓励我,要我努力,和他继续竞争。有了业发的鼓励,加上我自己的不服输的性格,我又和业发开始竞争了,这就是业发给我带来的学习动力,在这,我要好好的对业发说:“谢谢你!我一定会奉陪到底!”
业发,为什么会给我带来欢乐呢?因为我们不仅仅是学习上的对手还是很要好的朋友,玩伴呢!有时,没事时他会叫上几个好朋友来和我一起玩,打球。这时,我也会叫上几个好朋友来,一起玩。我们几个在一起总玩得很开心。这样,业发他们、我和我的朋友们既锻炼了身体也玩得开心。因为我们是同学,我们在一起总是很谈得来,可以谈学习、谈理想……这些都是业发给我带来的欢乐。

用英语怎么写我五位好朋友的爱好作文

Acting as if nothing borne in mind is the best revenge.It's all for myself to live better.

英语作文:写一写自己的爱好,what is your hobby ?

My name is 。 I am elve.
There are a great many hobbies to choose from. Some people enjoy collecting coins or stamps, others choose to spend their time on sports or music. I have many hobbies, I like basketbll and I like volletball. I can play the piano and draw, I can play them very well.but playing basketball is my favorite one. At weekends, we always build a team to play basketball against another one in our neighbourhood. The petitions brought us so much fun. I think playing basketball is a good way to build up one's body and relax oneself. But I will always remember that it's unwise to spend too much time playing。

写一写你的好事与坏事(英语)一句话

I'm wangNan,a student of No.1 Middle School. I have a gooa friend,Jim.He' an USA girl.We are both in Class Two,Grade Eight.She is 15 years old,one year older than me. We both study hard.I'm good at physices,but she's good at math.We often help each other with lessons.Both of us like helping others. We both like sports very much.Jim enjoy playing basketball.but Ilike palying soer. She likes green but Ilike red. Tough we are different in my ways,we are good friends

作文:朋友 要写一写你的好朋友 不许复制

我的朋友叫李彤,她有一张圆圆的脸,脸上镶著一双水汪汪的大眼睛,还有一张樱桃小嘴,笑起来的时候总是藏不住那两个小小的酒窝。生气的时候嘴巴翘的能挂上一把油壶。这使她更加可爱。
她非常节约,有一次,她在姥姥家吃饭,大家洗完手后,她突然听到从卫生间里传出一阵“滴答滴答”的水声,她慌忙跑进卫生间查个究竟,发现原来是自来水没关紧,关上水龙头,大家都夸她是个节约的好孩子。她不好意思地说:“节约水资源是我们每个人应该做的。”
她还非常助人为乐。有一次,她参加少儿运动会。有一位同学被石头绊倒了。她跑在前面觉得有点不对劲,转过身来看一看,有位同学的腿在不断地流血,嘴里还在不停的 *** 。她马上停住脚步,跑过去扶着他急匆匆到医务室,到医务室以后已经气喘吁吁了,她赶紧让医生给小朋友包扎。医生边包扎便夸她:“你真是个好孩子,为了帮助别人,牺牲了自己的成绩,真是好样的!”这时她说:“友谊第一,比赛第二。”小朋友说:“谢谢你,姐姐。”李彤说:“没什么,谁都会这样做的。”她搀扶著小朋友走出医务室,到教室里得到的一片雷鸣般的掌声。友谊第一,比赛第二这句话深深地印到我的脑海里。 对了,我告诉你个小秘密,李彤是比我小两岁的妹妹,跟我一个学校,你想和他交朋友吗?想交的人不过抢我妹妹呦!