装置英文

余余浅谈动植物

装置的英文是device。

复数:devices。

示例:

1、Operation of the device is extremely simple.

这个装置的操作非常简单。

2、The device draws gas along the pipe.

这装置将气体顺着管子抽出来。

3、Bomb disposal experts exploded the device under controlled conditions.

炸弹销毁专家在受控条件下引爆了这个装置。

4、This device helps make virtual reality a more usable and accessible technology.

这一装置有助于使虚拟现实成为更可用、更便利的技术。

5、There is a new device for cars that warns drivers of traffic jams ahead.

有一种新的汽车装置可提醒司机前面有交通堵塞。

七鑫易维信息技术