海运的英文

小么社会生活说

海运的英文是:sea transportation。

短语搭配:

1、海运协议:marine agreement

2、海运代理商:ocean shipping agent

3、海运运费:ocean freight

4、海运提单:ocean bill of lading

5、海运保险单:marine insurance policy (MIP)

双语例句:

1、第三方的海运提单是不被接受的。

The third party ocean Bill of Lading is not acceptable.

2、该术语仅适用于海运或内河运输。

This term can only be used for sea or inland waterway transportation.

3、海运费报价包含装货和卸货费用。

The ocean freight quoted shall include loading and discharging expenses.

4、卖方应投保海运一切险及战争险。

The Seller shall effect marine insurance against All Risks and War Risks.

5、海运保险单有没有其他的条款呢?

Be there any other clause in marine policy?

愚程国际