求英语在线翻译,高分悬赏,要准确,不用在线翻译

SCARLETTO’HARAwasnotbeautiful,butmenseldomrealizeditwhencaughtbyhercharmastheTarleton... SCARLETT O’HARA
was not beautiful, but men seldom realized it when caught by her charm as the
Tarleton twins were. In her face were too sharply blended the delicate features
of her mother, a Coast aristocrat of French descent, and the heavy ones of her
florid Irish father. But it was an arresting face, pointed of chin, square of
jaw. Her eyes were pale green without a touch of hazel, starred with bristly
black lashes and slightly tilted at the ends. Above them, her thick black brows
slanted upward, cutting a startling oblique line in her magnolia-white
skin—that skin so prized by Southern women and so carefully guarded with
bonnets, veils and mittens against hot Georgiasuns.
有一块儿薄荷冰
斯拉卡特算不上美人,但人们一旦像塔尔顿家的孪生兄弟一样为她着迷时就发现不了这点了。她的容貌混合了源自母亲法兰西海岸贵族的精致以及爱尔兰父亲的大气。但这是一张引人注目的脸庞,有着尖尖的下巴和方方的下颚。她的眼睛是淡绿色的,不掺杂一点儿棕色,周围有细密微卷的睫毛装点着。在眼睛之上是黑色的浓眉,在她玉兰般的皮肤上分明地倾斜着。南方的女人们极喜爱这样的皮肤,若是她们,会用帽子、面纱和手套好好保护着,一点不受乔治亚的烈日伤害。

完全人工翻译 望采纳
萌的季节
斯嘉丽-奥哈拉
不漂亮,但男人很少意识到它时,她的魅力所迷住
塔尔顿双胞胎。她的脸上明显的混合微妙的特点
她的母亲,一个法兰西血统的海滨贵族,和沉重的她
爱尔兰父亲。但这是一个引人注目的脸,尖尖的下巴,方
颚。她的眼睛是淡绿色的没有一点褐色刚毛,主演
黑色的睫毛微微翘起。以上这些,她浓密的眉毛
斜向上,在她的玉兰白切割一个惊人的斜线
皮肤被南方妇女,小心翼翼地用
帽子,面纱和手套对热georgiasuns。
希望能帮到你。
Nai奶糕
斯嘉丽o'harawas不漂亮,但男人很少意识到当被她的魅力thetarleton双胞胎。她的脸上明显的混合特征的微妙的母亲,一个法兰西血统的海滨贵族,和沉重的爱尔兰父亲的herflorid。但这是一个引人注目的脸,尖尖的下巴,方ofjaw。她的眼睛是淡绿色的没有一点褐色,主演的bristlyblack睫毛稍稍翘起。以上这些,她浓密的黑browsslanted上升,切割一个惊人的斜线她木兰白皮,皮肤使珍贵的南方妇女,小心翼翼地保护好withbonnets,面纱和手套对热georgiasuns。