假如你是学校的广播员,你的学校新来了一位外教Mike,你想对他进行采访,请你设计五个以上的问题对他

假如你是学校的广播员,你的学校新来了一位外教Mike,你想对他进行采访,请你设计五个以上的问题对他进行提问。(用英语)... 假如你是学校的广播员,你的学校新来了一位外教Mike,你想对他进行采访,请你设计五个以上的问题对他进行提问。(用英语) 展开
hya5db35
1.Would you mind telling me about your first impression about our school?Did it remind any of your own study experience?
2.Are you enjoy your teaching now?
3.Please tell us some interesting experiences in our school or in China
4.In your opinion, what is the biggest difference between chinese students and **** students?(***是外教的国家比如American , Canadian)
5.Do you have any habit?What do you like to do in your spare time?
(真正提问的时候3和4的问题调换一下顺序会比较好,其实采访设计最好是有受采访者的资料,你们了解你们的外教有多少?根据你了解的提问可能比较好,这里给出的是比较宽泛的问题,希望有帮助)
啵啵叽叽歪歪
where are you come from ?