用英语怎么写自我介绍

匿名用户
首先,你可以进行一个简单的问好,如:Goodmorning,It is really my honor to have this opportunity for an interview, I hope i can make a good performance today. I'm confident that I can succeed.
Now i will introduce myself briefly .言简意赅,直接进入主题,给别人留下良好的印象。
接着,你就用英语介绍自己的学历及擅长的领域,这个过程最好不要用太复杂的句型,做到流畅易懂就可以,让面试者能够明白你说的是什么,但是切忌简单的句型重复使用。如主系表的就最好不要用。做到简单中有复杂,复杂中带着简单最好了。这里我有一个简单的介绍,想和你分享:I am 26 years old,born in shandong province .
I was graduated from qingdao university. my major is electronic.and i got my bachelor degree after my graduation in the year of 2003.
I spend most of my time on study,i have passed CET4/6 . and i have acquired basic knowledge of my major during my school time. 到这里,你已经把你的学历介绍的差不多了。如果你还有实习经历,那么下面就可以开始了,如:In July 2003, I began work for a small private company as a technical support engineer in QingDao city.Because I'm capable of more responsibilities, so I decided to change my job.
And in August 2004,I left QingDao to BeiJing and worked for a foreign enterprise as a automation software test engineer。再到这里,面试者对你已经有了一个较好的认识,接着,你就应该提出自己的想法了,比如你想要什么样的职位,薪水等方面的问题,如:Because I want to change my working environment, I'd like to find a job which is more challenging. Morover Motorola is a global company, so I feel I can gain the most from working in this kind of company ennvironment. That is the reason why I come here to compete for this position.
最后,你可以用复杂一点的句型来总结自己的介绍:I think I'm a good team player and I'm a person of great honesty to others. Also I am able to work under great pressure. That’s all. Thank you for giving me the chance.
这个流程是清晰明了的,能让听众对你有个较好的认识。
如果你介绍的对象只是同学或和自己身份差不多的人,就没必要这么严谨了,你可以简单的介绍一下自己,比如你的名字籍贯,你的爱好,你近期的目标,给人留下一个深刻的印象就可以了,而且,在介绍
过程中,你务必做到流利,因为这样给别人的印象更深。
以上就是我个人的一些见解,希望可以帮助到你,最后建议你一下,不要紧张,要自信,相信自己是最好的,你就一定可以做好,加油吧。
匿名用户
是简历吗 ?如果是的话,简历可分几大部分,一条条清晰的列出来。
1 个人信息Personal information(名字性别婚姻状况联系方式)
2 教育背景Education background(写大学以后的就可以)
3 工作背景Employee history(主要写你的工作职责)
4 培训记录Training Record (在外面学习或者前一任公司接受过的培训,如果有的话)
5 其他(兴趣爱好等)others
果实课堂

如何用英语写自我介绍

帐号已注销