找一首歌,开头是女声{啊咿呀咿呀咿呀咿呀咿呀}的dj歌曲,不是兔子舞蝴蝶,也不是ime的哎咿呀?

找一首歌,开头是女声{啊咿呀咿呀咿呀咿呀咿呀}的dj歌曲,不是兔子舞蝴蝶,也不是ime的哎咿呀,是迪吧经常会放的歌... 找一首歌,开头是女声{啊咿呀咿呀咿呀咿呀咿呀}的dj歌曲,不是兔子舞蝴蝶,也不是ime的哎咿呀,是迪吧经常会放的歌 展开
匿名用户
你说的是Butterfly dance吧

开头的部分歌词是

[00:00.01]ay,iyaiyai...
[00:03.30]
[00:04.85]ay,iyaiyai...
[00:10.35]where's my samura
[00:11.62]I've been searching for a man
[00:13.68]allacross japan
[00:15.60]just to find,to find my samural
[00:19.12]someone who is strong
[00:20.86]but still a little shy
[00:22.78]yes I need,I need my samural
[00:26.20]ay,ay,ay
[00:27.76]I'm your little butterfly
[00:29.80]green,black and blue
[00:31.10]make the colours in the sky
[00:33.33]ay,ay,ay
[00:34.80]I'm your little butterfly
[00:36.85]green,black and blue
[00:38.46]make the colours in the sky
[00:40.75]ay,iyaiyai...
[00:45.88]
[00:47.50]ay,iyaiyai...
[00:53.05]where's my samura
匿名用户
butterfly----smile
匿名用户
DJ Carpi - The Garden阿啦伊呀伊呀阿