马来西亚用英文怎么说?

马来西亚人呢?... 马来西亚人呢? 展开
出国留学在线
留学在线,专注出国留学服务。
马来西亚用英语的说法是Malaysia。
Malaysia表示马来西亚以及马来群岛。
马来西亚(马来语、英语:Malaysia),简称大马,是君主立宪联邦制国家。西马位于马来半岛南部,北与泰国接壤,南与新加坡隔柔佛海峡相望,东临中国南海,西濒马六甲海峡。东马位于加里曼丹岛北部,与印尼、菲律宾、文莱相邻。
xyz0703

马来西亚的英文:Malaysia

发音:英 [məˈleɪʒə]  美 [mə'leʒə]

马来西亚人:Malaysian或Malay

发音:[mə'leiʒən; -ziən];[mə'lei; 'meilei]

Malaysian

adj. 马来西亚的;马来西亚人的

n. 马来西亚人(等于Malay)

Malay

adj. 马来人的;马来语的;马来西亚的

n. 马来语;马来人

例句:

1.Malaysia has emerged as the toughest critic of the North's environmental attitudes.

马来西亚已成为对北方发达国家环保态度最严厉的批评者。

2.Malaysian Railways has a rail pass for foreign visitors: 10 days' unlimited travel costs around £53.

马来西亚铁路公司有专为外国游客准备的铁路乘车证:十日不限次乘车大约花费53英镑。

3.He was singing a Malay song.

他在唱一首马来亚歌。

扩展资料

Bumiputra

[,bu:mi'pu:trə]

n. 马来人,马来西亚土著人

例句:

However, the government has been criticised for this practice, as it is argued nationalised corporations belong to the public at large, and not only to the Bumiputra.

然而这一实践所引发的有关国有机构不仅仅属于马来人而属于更广大的公众的争议却使政府广受批评。

真心話啊

马来西亚:Malaysia

读音:

英 [mə'leɪʒə]

美 [mə'leɪʒə]

马来西亚人:Malaysian

读音:

英 [mə'leɪʒn]

美 [mə'leɪʒn]

①n马来西亚人

②adj.马来西亚的;马来西亚人的

扩展资料

1.他定居马来西亚。

He settled in Malaysia.

2.这将改变马来西亚的政治面貌

This would change the face of Malaysian politics.

3.我真的很努力在工作,而且我很骄傲自己是一个马来西亚人。

I work really hard, and I'm proud to be a Malaysian.

4.我参与工作的大部分学生是马来西亚人。

Most of the students I'm working with are Malaysian.

777简简单单

Malaysia 英[mə'leɪʒə] 美[mə'leɪʒə]
[释义] 马来西亚; 马来群岛;
[例句]
Stores are also planned in malaysia and singapore.
该公司还计划在马来西亚和新加坡开店。
It is a chance to leverage warming ties between malaysia and singapore.
这是推动马来西亚与新加坡双边关系回暖的一个良机。
Honda motor stopped production in malaysia due to a lack of parts from thailand.
由于缺少一些来自泰国的零件,本田已停止了在马来西亚的生产。
匿名用户
马来西亚:Malaysia马来西亚人:Malaysian