希望能与你们长期合作用英语怎么说

Eskd2904
知道合伙人教育行家
全国大学生英语比赛获奖者

英语是:Hope to cooperate with you for a long time.

句子解释:
hope 英[həʊp] 美[hoʊp]
n. 希望,期望; 希望的东西; 被寄予希望的人或事物、情况; 抱有希望的理由;
vt. 希望,期望;
vt. [俚语] 相信,认为;
[例句]She had decided she must go on as usual, follow her normal routine, and hopeand pray
她打定主意必须像平时一样生活,遵循自己通常的作息规律,同时怀抱希望、虔诚祈祷。

cooperate 英[kəʊ'ɒpəreɪt] 美[koˈɑpəˌret]
vi. 合作,配合,协助;
v. 合群; 互助; 结合;
[例句]We want to cooperate with both the administration and Congress.
我们既想与政府合作,也想与国会合作。

for a long time
英[fɔ: ei lɔŋ taim] 美[fɔr e lɔŋ taɪm]
[词典] 长久;且;久;日长岁久;
[例句]He has been waiting here for a long time.
他在这儿等了许久。
匿名用户
Looking forward to establish a long term bussiness relation with you.
匿名用户
We hope have a long-term cooperation with you