根据汉语意思及所给提示英语,将下列句子翻译成英语。 1.只要他有时间他就在公园散步。(as long as ).

2.她的书包和我的不一样。(bedifferentfrom)3.我的短裙和你的一样。(thesamefrom)4.事实上,我们语文老师很严格。(infact)5.我堂弟和... 2.她的书包和我的不一样。( be different from )
3.我的短裙和你的一样。( the same from )
4.事实上,我们语文老师很严格。( in fact )
5.我堂弟和我叔叔很相像的。( be similar to)
Marine灬峰
  1. He will walk in the park as long as he has time.

  2. Her schoolbag is different from mine.

  3. My skirt is the same as yours.

  4. In fact, our Chinese teacher is very strict.

  5. My cousin is similar to my uncle.