谁能整理下一般日文歌里的常用汉字 用平假名标注 谢谢

南宫羽然1
私(わたし),何度目(なんどめ),好(す),知(し),聴(き),気持(きも),止(と),合(あ),间(ま),未来(みらい),恋(こい),笑颜(えがお),今日(きょう),人生(じんせい),爱(あい),告(こく),自分(じぶん),自信(じしん),见(み),世界(せかい),溢(あふ),忘(わす),悲(かな),奇迹(きせき),呼(よ),思(おも),风(かぜ),吹(ふ),明日(あした),先(さき),涙(なみだ),子(こ),言(い),予感(よかん) ,悪(わる),出(だ),乗(の),同(おな),热(あつ),繋(つな),今(いま),一绪(いっしょ),寂(さび),心配(しんぱい),心(こころ) ,待(ま),离(はな),流(なが),时(とき),中(なか),変(か),前(まえ),逃(に),目(め), 一人(ひとり),泣(な),闭(と),不器用(ぶきよう),俺(おれ), 探(さが),続(つづ),瞳(ひとみ), 花(はな), 雨(あめ),不思议(ふしぎ),终(お),二人(ふたり),胸(むね),响(ひび),叫(さけ),苦(くる),爱(あい),君(きみ),话(はな),仆(ぼく),守(まも),空(そら) ,两手(りょうて),生命(いのち),海(うみ),果(は),辉(かがや),微笑(ほほえ),确(たし),生(う),星(ほし),光(ひか),约束(やくそく),场所(ばしゅ),新(あたら),梦(ゆめ),越(こ),行(ゆ),空(そら) ,优(やさし),桜(さくら),街(まち),寄(よ),永远(えいえん),太阳(たいよう)
追问
大神!谢啦