这个杀手不太冷中英文简介 5

Mathilda,atwelve-yearoldNewYorkgirl,islivinganundesirablelifeamongherhalf-family.Herf... Mathilda, a twelve-year old New York girl, is living an undesirable life among her half-family. Her father stores drugs for two-faced cop Norman Stansfield. Only her little brother keeps Mathilda from breaking apart. One day, Stansfield and his team take cruel revenge on her father for stretching the drugs a little, thus killing the whole family. Only Mathilda, who was out shopping, survives by finding shelter in Léon's apartment in the moment of highest need. Soon, she finds out about the strange neighbour's unusual profession - killing - and desperately seeks his help in taking revenge for her little brother. Léon, who is completely unexperienced in fatherly tasks, and in friendships, does his best to keep Mathilda out of trouble - unsuccessfully. Now, the conflict between a killer, who slowly discovers his abilities to live, to feel, to love and a corrupt police officer, who does anything in his might to get rid of an eye witness, arises to unmeasurable proportions - all for the sake of a little twelve-year old girl, who has nearly nothing to lose.
帮我把这翻译了吧 求靠谱。。
其实小孩有自尊
①里昂是一个杀手。
做为杀手来讲他很称职。影片的一开始,一场权钱交易,一杯温热的牛奶,一场血雨腥风就如迅雷般尘埃落定。整个过程干净利落,丝毫不拖泥带水。里昂就是以这种方式,揭开了一场残酷与人性对抗的序幕。
黑夜过去,白天来临。里昂以一个普通人的姿态走在平常的大街上。和每座城市相似,钢筋水泥的丛林中人们鸡犬相闻,却老死不相往来。里昂的生活单调而有规律。他深居简出,在每天特定的时刻走进特定的小店,购买两夸脱的牛奶与一些面包用以维持生计。他与任何人都不说话,除了那个小得可以做他女儿的、却在幼稚的外表下桀骜不驯的玛丽塔。玛丽塔住在他的隔壁,只有八岁,和里昂说话的时候,她的手里拿着一根点燃的劣质香烟,言语天真而轻佻。这也是里昂每日必备的功课之一——上楼,看见坐在楼梯上的玛丽塔,和她聊天,然后擦身而过,通过长长的走廊,开门,走进自己的房间,然后,看见那盆洋溢着生命之绿的植物,自由地舒展在阳光之下。这似乎是一种提示,提示我们透过一个冷酷的外表去触碰里昂的内心——那里温暖而明亮,有着热情与渴望。
平静总是短暂的,动荡才是永远的。对于里昂而言,这就是生活的本质所在。
清晨,玛丽塔的一家和平常时候一样,在父亲的叫骂声中,在姐姐肥硕的身体随着音乐不断地晃动中,在继母风骚而又富于挑逗的尖叫声中,在小弟弟亲切而又富于情感的拥抱中,玛丽塔走出了家门。这回她的出现完全表现出一个孩子应有的天真与善良——她甚至知道里昂的习惯,两夸脱牛奶和一些面包,她带着几近央求的眼光看着里昂,仿佛为他做一些什么是她最大的快乐。里昂没有忍心拒绝,于是,玛丽塔象一只小鸟似的飞快而欢乐地跑下楼去,而就在她身后,一场惨烈的枪战发生了。
无人能够幸免,包括玛丽塔无知可爱的小弟弟——那曾是她在这世间唯一的眷恋与温暖之源。而造成这一切的原因,是因为毒品。父亲执行公务时的贪欲将玛丽塔一家人推入了死亡的深渊,包括他自己在内。那些便衣警察们下手之毒辣决不亚于黑社会,而执行公务也不过是他们堂皇的借口,掩藏在正义背后的,依然是对物欲贪婪的索求。里昂透过门上的小孔目睹了整个事件的发生,却无动于衷。这在他几十年的职业杀手生涯中,不过是一场小儿科。他杀过太多的人,也见过太多的人被杀。人的生命在他的眼中无异于草芥,只有利益取舍,而没有人情世故。然而,就在几十米开外,那个叫玛丽塔的小女孩正带着阳光般的心情愉快地走向这个地方,走向生,或者走向死。
聪敏的玛丽塔一下子明白自己的家中发生了什么。做为一个八岁的女孩,她的表现实在让人感到惊异——她径直走向里昂的家门,按响了他的门铃。硝烟未尽的家在她身后,荷枪实弹的所谓的警察也在她身后,死亡的气息也自她的身后蔓延过来,似乎要将她吞噬。她小小的身躯不由自主地颤抖着,脸上挂满了泪痕。对于她而言,里昂的门就是一道生与死的界限,一秒钟的等待就是一个世纪。她并不知道下刻的命运会是什么,但她知道,里昂,是她生命中最后的阳光。
门终于开了,小小的身躯滑进了门缝,鱼归了大海,鸟回了天空,玛丽塔得救了。在这一刻,真得感谢上帝真主佛祖道宗及一切一切的神灵,对于玛丽塔而言,被挽救的是生命,但对于里昂而言,被挽救的却是灵魂。在一次与朋友的对话中,里昂谈起玛丽塔,他的声音温柔而富有磁性,他说她的出现,让他从此感到生命有了根。
正如里昂所能预见的一样,一个杀手,如果有了情感有了牵挂,那么,他就不再是一个纯粹的杀手。这个危险的信息意味着一个十分确定的事实,那就是他与死亡的距离更近了一层。
一切在里昂与玛丽塔携手之时起就已尘埃落定,后来的所有不过是必然。在整个防暴部队兴师动众围剿他们的时候,里昂已清楚地知道自己的命运。但,杀手冷静的素质及高超的技术依然让他能够游刃有余、绝处逢生。当他踏着从容的脚步一步一步迈向出口之处的时候,出口处的光亮仿佛来自天堂——朦胧、明亮、温暖、圣洁。
谁都不知道下一刻会发生什么,然而,出口处的光亮就这样在一瞬间远离了里昂,平行、旋转、红色,里昂倒在了血泊之中。他的身后,正站着玛丽塔不共戴天的仇人,他的手里拿着枪。脸带一丝微笑,里昂向他伸出了手:“给你!玛丽塔送你的礼物。”那个家伙满心狐疑地接了过来,低头看时,手掌中握着的,赫然竟是炸弹的拉环。“该死!”他说。然而为时已晚。一声巨响,里昂以一个杀手的方式结束了自己的一生,轰轰烈烈、惊天动地。他本该这样死去,这是他在短暂的生命中曾无数次为自己设计过的结局,所以,没有一丝遗憾。远处,玛丽塔抱着那棵里昂从未离开过的绿色植物,呆呆地看着冲天的烈火,泪流满面。
一个阳光普照的中午,玛丽塔将那株象征里昂生命与爱的植物种在了山坡上面。她低喊着那个永远将深刻在她心中的名字:“里昂……”。
②【你那种..】
马蒂尔达,一一二岁的纽约女孩,是生活的一种不良的生活她一半的家庭中。她父亲的商店药物两面派警察诺尔曼Stansfield。只是她的小弟弟把马蒂尔达从崩溃。有一天,可以和他的团队采取残酷的报复她的父亲伸展的药一点,从而造成整个家庭。只有马蒂尔达,谁在购物,靠寻找避难所在我的公寓里最高的é在需要的时刻。不久,她发现奇怪的邻居不寻常的职业杀手和迫切寻求他的帮助报复她的小弟弟。我é,谁是父亲的任务完全没有经验,和友谊,尽力使马蒂尔达摆脱困境的失败。现在,一个杀手之间的冲突,他慢慢发现自己的能力去生活,去感受,去爱和腐败的警察,谁做什么他可以摆脱一个目击者,产生不可测的比例各为一个十二岁的小女孩的缘故,他几乎什么都没有失去。

英文完整版
Mathilda, a twelve-year old New York girl, is living an undesirable life among her half-family. Her father stores drugs for two-faced cop Norman Stansfield. Only her little brother keeps Mathilda from breaking apart. One day, Stansfield and his team take cruel revenge on her father for stretching the drugs a little, thus killing the whole family. Only Mathilda, who was out shopping, survives by finding shelter in Léon's apartment in the moment of highest need. Soon, she finds out about the strange neighbour's unusual profession - killing - and desperately seeks his help in taking revenge for her little brother. Léon, who is completely unexperienced in fatherly tasks, and in friendships, does his best to keep Mathilda out of trouble - unsuccessfully. Now, the conflict between a killer, who slowly discovers his abilities to live, to feel, to love and a corrupt police officer, who does anything in his might to get rid of an eye witness, arises to unmeasurable proportions - all for the sake of a little twelve-year old girl, who has nearly nothing to lose.
 It must be nothing but destiny for them to meet with each other.
 He is a professional Italian hit man, wearing a mask of violence and coldness, but meanwhile has a quiet state of mind inside. She is a 12-year-old so called problem youth with a complicated family background. Ever since the day Methilda rang the bell with tears of pain begging for help, she has connected her own life tightly with that of Leon. Then there comes the puzzle on the subtle emotion between them. Maybe it was just similar to the love between father and daughter for their far distance of ages. Maybe it was a piece of romance that overstepped ages and reality. Maybe it was the echoes of the loneliness from the bottom of their heart. So they fell relief when the two lonely soul found the heaven in each other, where they can take off the masks and get rid of the outside world to take a breath.
 There’s without a shadow of doubt that Leon has two contrary sides of characteristic. One is the apacy hit man who can accomplish tasks clean, though insist no women no kids. The other is the big guy indulged himself in enjoying drinking milk and caring the plant everyday. Just like the bonsai he loves, His soul is so much pure and of full energy. The two definitely different images combined in Leon,which add attraction and the sense of mystery to him.
It seems that a happy ending can never reach an unforgettable extend like the tragic one do as the Léon. When Mathilda put the plant Leon used to love into the soil, comforting Leon’s soul, something attached our heart deeply so suddenly in silence. That was relief, miss, pity, sorrow and calming. At length, Leon went to the heaven of easy, where is surely safe to fall asleep. When we mourn for his leaving, here also comes the high time to celebrate his reborn as a real him.
追问
这翻译像百度翻译出来的。。。完全不通顺
追答
如果你去找找看
手机用户85578
马蒂尔达,一一二岁的纽约女孩,是生活的一种不良的生活她一半的家庭中。她父亲的商店药物两面派警察诺尔曼Stansfield。只是她的小弟弟把马蒂尔达从崩溃。有一天,可以和他的团队采取残酷的报复她的父亲伸展的药一点,从而造成整个家庭。只有马蒂尔达,谁在购物,靠寻找避难所在我的公寓里最高的é在需要的时刻。不久,她发现奇怪的邻居不寻常的职业杀手和迫切寻求他的帮助报复她的小弟弟。我é,谁是父亲的任务完全没有经验,和友谊,尽力使马蒂尔达摆脱困境的失败。现在,一个杀手之间的冲突,他慢慢发现自己的能力去生活,去感受,去爱和腐败的警察,谁做什么他可以摆脱一个目击者,产生不可测的比例各为一个十二岁的小女孩的缘故,他几乎什么都没有失去。

不是很靠谱,希望对你有帮助。
愚人未及
马蒂尔达,一一二岁的纽约女孩,是生活的一种不良的生活她一半的家庭中。她父亲的商店药物两面派警察诺尔曼Stansfield。只是她的小弟弟把马蒂尔达从崩溃。有一天,可以和他的团队采取残酷的报复她的父亲伸展的药一点,从而造成整个家庭。只有马蒂尔达,谁在购物,靠寻找避难所在我的公寓里最高的é在需要的时刻。不久,她发现奇怪的邻居不寻常的职业杀手和迫切寻求他的帮助报复她的小弟弟。我é,谁是父亲的任务完全没有经验,和友谊,尽力使马蒂尔达摆脱困境的失败。现在,一个杀手之间的冲突,他慢慢发现自己的能力去生活,去感受,去爱和腐败的警察,谁做什么他可以摆脱一个目击者,产生不可测的比例各为一个十二岁的小女孩的缘故,他几乎什么都没有失去。